Příspěvky uživatele - 59.152

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to může být za brouka?, 19.6.2010 Obsahuje fotku
A tohoto asi 1cm velkého brouka někdo nepozná? Našel jsem jich asi tak dvacet na mladé broskvoni, na které kompletně ožrali listy na nových výhonech.Na jediné broskvoni, ktarou mi nezničila kadeřavost.:-).
Okurky - kdy zalévat?, 15.6.2010
V minulosti, vdobách JZD, u nás pěstovali okurky, a vždy to měli pod závlahou.:-).
Objednávka od Starkla, 15.6.2010 Obsahuje fotku
Taky jsem letos neodolal a objednal něco od Starkla. Zatím to vše roste celkem dobře. Jen první plody balkonové jahody Delikates mě moc nenadchly. Poměrně fádní chuť s mírným nádechem po lesní jahodě.:-).
Okurky ve skleníku, 14.6.2010
Odpovím Vám za Honzu.Loni jsem ji sháněl v mém oblíbeném obchodě se zahrádk. potřebami a neměli ji. Ale stačil krátký hovor s prodavačkou, a do týdne ji měli v nabídce.Výrobce byl tuším Rijat.:-).
Závlaha Gardena Micro-Drip, 13.6.2010
Nějaké foto pro inspiraci by nebylo?:-)
Nově založený trávník, 7.6.2010
Doseté hluché místo je dobré jemně zasypat vrstvičkou zeminy (může být i žlutý písek, případně zahr. substrát).Pak nemusíte zasekávat hráběmi, ani zakrývat textilií.Rovnoměrného zasypání docílíte, když k tomu poujžijete větší jemné síto.:-).
Jaký zvolit řez u pergoly?, 6.6.2010
Myslím, žeby Vám tam stačilo nechat jen jeden tažeň s dvouokými čípky.Budete mít pěknější střapce. Případně můžete dát do druhého rohu ještě jednu sazenici.:-).
Jaké palubky na na zahradní domek, 2.6.2010
Jo. Přesně tak. Tu hranu je dobré srazit. Minimálně aspoň smirkem.:-).
Jaké palubky na na zahradní domek, 2.6.2010
Z hlediska údržby a přebrušování jsou podlahové palubky nejlepší volba.Ale i ty se prodávají jen frézované (aspoň u nás). A pokud bych měl obavy o pevnost, použil bych větší sílu, např. 24mm.:-).
Základy pod skleník, 30.5.2010
Nebojím se ani tak případného zavlečení nějaké krtonožky v kompostu, hnoji, ale toho, že se mi tam namnoží. A následující rok jí tam budou desítky.Ale pokud bych jí zabránil v tom, aby se na zimu schovala do bezpečné hloubky, tak prostě... celý příspěvek >
Choroba paprik, co to je, poraďte?, 30.5.2010
Hniloba paprik (sklerotiniová, bílá,šedá),postřik ORTIVA. Tak mi radili v jednom obchodě.Mám ho koupený, ale ještě nepoužil.:-).
Složení půdy ve skleníku, 28.5.2010
Zajímavá otázka, žádná rada? Nikdo neví jak ideálně upravit půdu v novém skleníku?Mně by stačilo vědět do jaké hloubky a jaké složení, případně vrstvy (půda-kompost-hnůj). Poradí někdo?:-).
Základy pod skleník, 27.5.2010
Lze nějak zabránit vniku krtonožky do skleníku?Například položením nějaké fólie na dno? Máte stím nějakou zkušenost?:-).
Skalka, 27.5.2010
Ta souměrnost bude dána zřejmě tím, že jsem víc strojař, než zahradník, s tím nic nenadělám.Co se týká těch placáků, je to spíše praktická věc, kvůli pohodlnosti při sečení trávy a taky počítám stím, že stejně časem zarostou.Pokud ty Saxifragy... celý příspěvek >
Skalka, 26.5.2010 Obsahuje fotku
Docela by mne zajímalo jakou máte doma skalku Vy.Abych se trochu inspiroval.Cizí práce se hodnotí lehce, ale ukázat své dílo (pokud nějaké je),to se nikomu nechce.A pro ty kterým se skalka ve skruži docela líbí, tak přidám foto jak se rozrostla po... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika