Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Termín výsadby česneku, 7.12.2011
No na Vysočině když byste nedal česnek v říjnu, tak byste ho mnohdy v listopadu nastřeloval.
Termín výsadby česneku, 7.12.2011
To jste šikula, když dokážete počasí takto zlomit.
Jmenovky u rajčat, 7.12.2011
Pokud nevadí, že tak označuju i jiné zeleniny, požívám na pásky nastříhané kelímky od jogurtu, popsané mastnou černou tužkou (na sklo). Za sezónu nevyblednou a když se ztratí, není jich škoda.
Sušení jablek, 7.12.2011
Pan Palo hledá někoho, nad kým by mohl perlit... Poslední post. Prostor moderní trouby JE dobře utěsněný. Samozřejmě že to není hermetické těsnění, ale těsnění to je. A dobré, alespoň u naší trouby. Na rozdíl od trub v kamnech, nebo třeba starých... celý příspěvek >
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 6.12.2011
To vám takto nikdo nevyvěští, záleží na způsobu uzení. Proto ta odpověď abyste četl. Nemůžete čekat, že na kouskách budou nálepky s dobou trvanlivosti. nejste v hypermarketu. Dříve selské uzené vydrželo v chladu několik měsíců, ale udilo se třebas... celý příspěvek >
Sušení jablek, 6.12.2011
Kudy přesně proudí chadící vzduch u mé trouby jsem se nepozeral, nechám to na výrobci. Což třeba že je to různé, podle vybavenosti spotřebiče? Ale se sušením čehokoliv v troubě ten vzduch nemá nic společného, do prostoru trouby nikdy nevstupuje.
Čím natřít novou udírnu z dřevěných palubek?, 5.12.2011
Nezasmrádnou, pokud je to řepkový olej, tak vyschne a je v podstatě bez zápachu, rozhodně "nevoní" žlukle. Napouštím vyjetým olejem z friťáku všechny násady zahradního nářadí v zimě, do jara je zaschlé. Pokud se udírna takto natře zvenku -... celý příspěvek >
Problém se zelím, 24.11.2011
Dostal se Vám k zelí vzduch. Jestli je v zeláku se žlábkem, nehlídal jste vodu. Nebo je uložené moc v teple. Kolega Vysloužil sice radí nápravu, ale mám zkušenost, že pachuti slizovitého kvašení se stejně už nezbavíte. Příště hlídat.
Nejchutnější rajčata, 24.11.2011
Nerozumím podrážděné reakci. Nepochopil jste hlavní myšlenku příspěvku. A sice tu, že skutečná sušená rajčata u nás jednak nevyrostou, druhak se neusuší. Vždy to bude jen jako. To je prostě fakt. Nijak neubírám vaše nadšení a nemůžu vám přece zakázat... celý příspěvek >
Pěstování majoránky a petrželky (kudrnky), 22.11.2011
Jen dodám, že druhým rokem petržel vyhání do květu a v tom období ztrácí aroma.
Thuja smaragd - každý rok jedna uschne, 21.11.2011
Až uschnou všechny, poznáte, že to není dobré. Zasadíte tam rozmanité nízké keře, budete vidět vy ven a ostatní tochu k vám, stejně, jako to dříve bývalo. A bude to krásné.
Jaký řez u Bohemie?, 16.11.2011
Zdravím vespolek. Zajímalo by mne, zda se u Bohemie musí zohledňovat při řezu "Rubínový" styl růstu.
Nejchutnější rajčata, 16.11.2011
To je přece nesmysl. Nelze mít ranné rajče které dozrává podně i v Itálii,  v našich podmínkách.  Takto příroda prostě nefunguje. Nemůžete mít zkoncentované všechny dobré vlastnosti najednou. Vždy se nějaká vlastnost "vymkne" a... celý příspěvek >
Popel z papíru do kompostu?, 16.11.2011
Když to máte tak zmáknuté, neptejte se a konejte. Skartovaný papír do kompostu běžně přidávám, zlepšuje poměr uhlíku k dusíku. Za 3/4 roku v kompostu není vidět. Pokud dáte popel, ten uhlík tam sice nebude a ta trocha kaolínu naprosto nevadí na žádné... celý příspěvek >
Problém se zelím, 7.11.2011
Ftip je v tom, že jste vlastně žádnou radu nepotřebovala, dělali jste to správně. Jen jste trochu podlehla panice.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika