Příspěvky uživatele - 187.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Holubova Meruňka, 11.4.2017 Obsahuje fotku
Není možné. že Holubovou meruňkou je označována krajová odrůda někdy pojmenovaná jako Bohutická?? I já se připojím s dotazem kde je tento druh v nabídce.  děkuji   j.c.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 9.4.2017
Díky volnu i příznivým podmínkám jsem dnes stříkl podruhé meruňky na kterých je většina květů již odkvetlá Použil jsem Talent.  Příznaky monilie nejsou viditelné zatím ani na neošetřených stromech po sousedech.  j.c.
Nenaruší kořenový systém kanalizaci a vodovodní potrubí?, 5.4.2017
Ne máte pravdu, u svařovaného ne. U hrdlových trubních spojů ano. Viděl jsem i kořeny dvokých ostružin a malin ve vodovodním prameništi a zatrubněném sběrači v hloubce 11! metrů...
Nenaruší kořenový systém kanalizaci a vodovodní potrubí?, 5.4.2017
V místě spojů jsou vlasové kořeny schopný se protlačit těsněním mezi trubkami, časem zbytní a kanalizaci ucpou, zdeformují a zneprůchodní.
Kterou odrůdu koupit?, 3.4.2017
Jen zopakuji předdchozí. VéPéčko na ryngli by byla moje jednoznačná volba.    j.c.
Papriky předpěstované pod umělým osvětlením - adaptace?, 28.3.2017 Obsahuje fotku
teď ty papriky...
Papriky předpěstované pod umělým osvětlením - adaptace?, 28.3.2017 Obsahuje fotku
První vystavení slunečním paprskům byly papriky kapku povadlé, po několika dnech slunění za sklem drží v pozoru i na přímém sluníčku... j.c.
Veletrhy v ČR s ovocnými stromy a vším?, 18.3.2017
Floria Kroměříž, Věžky u Kroměříže
Kdy zasadit meruňku Maďarská, 5.3.2017
Já bych s tím nespíchal, meruňky se sadí napodzim...
Slivovice vs. calvados, 4.3.2017
Copak o to, zakalený se vyčistí, sedimentací nebo filtrací. Spíš mne zajímá pravý důvod toho naředění, osobně mi na 40 přijde na domácé pálenku už zbytečně moc. Pokud ředím, používám jemě perlivou vodu. Se zakalením nebývá problem.
Už vám leze podzimní česnek?, 4.3.2017
Zhruba třetina špiček je venku.   j.c.
Odrudy rajcete - ne F1, 4.3.2017
Jeden rok jsem udělal někde chybu a přišel komplet o sazenice svých rajčat. Cestou na zahradu jsme se stavili v Ořechově v zahradnictví a koupili za 15 korun kus od majitele 2 druhy-nebyly F1. Jeden se jmenoval - žlutá, druhý druh byl - červená.... celý příspěvek >
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 3.3.2017
Teorie mohou být různé. Ne všichni z nás mají ale svoje broskvoně u domu. Máme je na zahradách, kam se dostaneme o víkendech. Mimo doporučení - do mokra musíme mít štěstí na bezvětrné počasí, vhodnou teplotu a alespoň přibližně se trefit do vhodného... celý příspěvek >
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 2.3.2017
Myslím že již podruhé jsem zachytil Vaši zmínku o tom, že Syllit není již v malospotřebitelském balení. na - Levné postriky ho stále ještě vidím... j.c.
Doporučte odrůdu a dejte rady k pěstování, 27.2.2017
U mě jsou požadavky na odrůdu postaveny asi takto 1, - zraje po posledních meruňkách 2, - je odlučitelná od pecky 3, - poskytuje kvalitní, šťavnaté ovoce V tuto dobu máme na zahradě Habrite, Sunhaven, Redhaven, Modřinka a Cresthaven.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika