Příspěvky uživatele - 143.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je?, 27.5.2010
Prosím Vás a jaká je to škrkavka lidská?
Nemocný přísavník, 27.5.2010
Děkuji, ale letos to bude ubohé, asi všechno shnije i některé trvalky jsem už vyhodila u nás lije každý den opravdu každý den jsem ze S.M.
Nemocný přísavník, 27.5.2010 Obsahuje fotku
My jsme ji uřezali byla úplně suchá stalo se nám to i vloni asi 2m vedle taky jsme ji uřízli a boční šlahouny to zatáhli.Je to nezmar vůbec se nebojte, přidám foto z loňska uvidíte tu díru a zatáhlo se to asi do 3měsíců možná i spíše.M.
Zázraky v zahradě, 27.5.2010
Micuko ta odpověď tě musela rozlobit mě taky měj se hezky.M.
Nemocný přísavník, 26.5.2010
Máme porostlý celý dům přísavníkem, letos jsme museli uříznou jednu větev silnou jako mužská ruka byl přesně takový jak popisujete Vy, myslíme si že zmrznul, když jsme do něj škrábli byl trochu zelený, ale chřadnul tak jak popisujete.
Houby v mulčovací kůře - odstranit ano či ne, 26.5.2010
Musím se připojit ty samé mám i já dnes jsem jich nasbírala plný kýbl šli na kompost nikdy mě v kůře nerostlijen někdy se objevila nějaká houbička, ale letos je to pohroma určitě je to tím deštěm.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 24.5.2010
Ahoj Mir.já mám rajčata venku 10dní ale mám na nich kryty, zatím jsou v pohodě. U nás lije každý den je to hrůza.M.
Kdo pozná tento keř, 23.5.2010
Tento keř se jmenuje Tamaryšek je jich více druhů, zadejte si do vyhledávače tamaryšek a zjistíte více.Marie
Nové slepice ke starším, 23.5.2010
Dobrý večernapíši jak to děláme my.Slepice chovám vždy 3roky a to10ks, vždy zabiju 5 a za 14dní zase 5 a hned si jedu koupit nové, vím že budu nějakou dobu bez vajec než začnou nosit a to asi 6-8týdnů, ale taky vím že se mladé pipinky nebudou... celý příspěvek >
Thuje stříhat jenom v srpnu?, 22.5.2010
Máme thuje více než 20let vždy jsme stříhali v srpnu až letos jsme stříhali na jaře a musím říci, že je to daleko lepší, máme také pod ním zahony trvalek.Thuje jsou už pěkně obrostlé, stříhali jsme v březnu.Marie
Bougenvilea, 18.5.2010
Dobrý večer, zrovna ty samé jsem si koupila v Globusu já, přesadila jsem je jen do o něco větších květináčů než byly a mám je ve skleníku u nás je taky zima a prší, tak jsem taky zvědavá co z nich bude.P. Magda je má nádherné.Marie
Skalnička?, 17.5.2010
Ahoj micuko určitě se Ti ujme všady je to plevel já ji mám i ve stínu pod stromy roste jak divá.ZdravímTě Marie
Ibišek a kapky, 16.5.2010
Tak to jsem měla na fikusu benjamín přesně jak vy kde končila stopka a začínal lístek takové jak kousíček vosku ajak jsem si zjistila tak to je vlnatka krvavá strašně špatně se hubí já jsem na ni použila mospilan malým štětečkem jsem natírala každý... celý příspěvek >
Miscanthus zebrinus - vymizelo pruhování, 16.5.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer také mám taky tuto trávu dá se koupit v zahradnictvích, ale ještě větší šanci máte na různých výstavách měli ji v Olomouci.Kdyby jste byla zeS.M. mohla byste si pro odkopek přijet.M.
Už vám raší okrasné trávy?, 14.5.2010
Dobrý večer, mě už raší všechny ale jen na okrajích středy jsou vyholené nevím zda vymrzly, ale spíše si myslím, že vyhnily neboť toho sněhu bylo asi na ně moc.Marie.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika