Příspěvky uživatele - 229.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
O jaké druhy nebo rody se jedná?, 15.9.2008
Poslední je Metasekvoj čínská a ten dub je myslím Dub bahenní.
Sova, 11.9.2008
A vůbec se nebojí, jeden nám přespával na balkoně, vždycky večer přilétl, vůbec mu nevadilo, že jsme kousek od něho a mluvíme, usedl a usnul. A mladí, když se učí létat, to je sranda, stačí opřít rýč a už na něm sedí, takový chlupatý kuličky.
Keře k plotu, 11.9.2008
Když se podíváte do složky " Živé ploty", tak tam najdete inspirace až až. Akorát bych asi nemíchala jehličnany s listnáči, ale je to jenom můj názor.
Sova, 11.9.2008
Pane, ale sršni jsou chránění, vím, že to není nic příjemného, já se jich bojím, ale je sranda, že střílení špačků vám vadí a sršně likvidujete.
Jak vypadá?, 11.9.2008
Tak jsem na tom mém zaštípala konce větviček, aby se zakošatil a zesílil a zatím se mu do růstu moc nechce, nějak se zastavil, už má být zima, tak jej přenesu domů a uvidím, třeba začne růst. Ten váš vypadá, že roste dobře, snad se ten můj... celý příspěvek >
Co to je za stromek?, 11.9.2008
Děkuji všem, už jsem na to také s pomocí jedné dobré duše přišla, jsem zvědavá,  co se z něj časem vyklube, resp. jak bude vypadat. Hezký den.
Prečo mi nerastie Cycas?, 5.9.2008
To je nádhera!
Je po melounech?, 3.9.2008
Hezkýýý
Pochlubte se svojí zahrádkou, 2.9.2008
Moc pěkné, je vidět, že Vás to baví. prostě paráda. Hezký den, L.T.
Co je to za strom, 29.8.2008
Dobrý den, je to nejspíš Pavlonie císařská,  ale to hnědnutí listů nevím, možná sucho. Zdravím, L.T.
rostliny do stínu, 27.8.2008
Ach jo, tolik krásných kytek a já mám kolem domu všude slunce, hned bych si je pořídila, bohužel by se jim to asi moc nelíbilo.
název plevele? a jak ho zničit?, 14.8.2008
Máte úplnou pravdu, jsem si toho vědoma. Mě akorát zaráží takové ty názory, objevil se mi tady takový brouk nebo plevel, ani nevím, co to je, jestli mi to něco udělá nebo ne, ale je to u mně, tak hrrr na to chemii, ať už to tady nevidím. Chápu, že... celý příspěvek >
název plevele? a jak ho zničit?, 13.8.2008
Mám stejný názor. Ikdyž, možná se blýská na lepší časy, móda má velký vliv a teď se začínají pozvolna prosazovat přírodní druhy zahrad, třeba časem nahradí mrtvé sterilní a příliš dokonalé trávníky.
název plevele? a jak ho zničit?, 13.8.2008
Jenom pro informaci, nejsem blázen, který jí jenom bio a vidí zeleně. Jen mám ráda normální život a přírodu a tady ty hovory " ó hrůza, mně vyrostlo v trávníku něco, co neznám, honem s tím pryč a nejlíp postříkat jedem, aby se to tam už nikdy... celý příspěvek >
název plevele? a jak ho zničit?, 12.8.2008
Nevím, proč si musíte při každé příležitosti cpát na zahradu chemii, to musíte mít jednolitý sterilní umělý trávník? Tak to vytrhnu, zbytek poseču, ona si tráva poradí a plevel po častém sekání zmizí. Myslím, že už té chemie je všude kolem nás až... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika