Příspěvky uživatele - 66.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odrůdu brambor doporučujete, 2.3.2016
Moji oblibenou odrudou se stala polopozdni Jelly. Velmi chutna (vyslechtena z Marabel), odolna, vynosna.
Paradajky a papriky rastu len do listov, 29.2.2016
Jakym Kristalonem a jak casto? V jakem sponu mate vysazeny rostliny, maji dost svetla?
Identifikace dřevin a jejich možné přesazení, 22.2.2016
30 cm od kminku (maximalne) velke tuje nevykopete. Par tuji jsem likvidoval (vykopani + sekera + pilka), byly mensi nez na fotkach a byla to dost hrozna prace (a skoncily v likvidacnim stavu). Nedoporucuji.
Zelené okolky na rajčatech, 22.2.2016
Nemuze byt problem i v zalevani studenou (neprohratou ci neodrazenou) vodou?
Rajčata 2016, 15.2.2016
Ano, zakoreni cela cast stonku, ktery je pod zemi, ale z toho v zadnem pripade nevyplyva, ze celkovy korenovy system je vetsi. A 'sikmo' vysazene koreny se musi 'srovnat' svisle dolu, takze je na miste uvazovat o tom, zda kratce po vysadbe nedochazi... celý příspěvek >
Jak ochránit skleník před slimáky, 15.2.2016
Nemam tak optimisticke zkusenosti s pripravky proti simakum. Po zalevani jiz slimaky moc nepritahuji a kazde 2 tydny sypat granule se mi nechce, nebot jsou toxicke a zustavaji v pude. Zadna zvirata nemam, to mne neohromi.
Rajčata 2016, 15.2.2016
Taky nejsem nejmladsi a nevim nic o tom ze by se rajcata VZDY sazela sikmo do zeme. Vetsi korenovy system pri tomto zpusobu vysadby urcite nemaji, to je nicim nepodlozena iluze.
Jak ochránit skleník před slimáky, 15.2.2016
U mne lezou po stenach vecer, kdy uz neni teplo ani jeste uplna tma, zrejme se "chystaji". Tak tam chodim a striham je nuzkami.
Rajčata 2016, 15.2.2016
Mam zcela stejny názor jako pan Vladimir. Ze sazeni rajcat "na sikmo" se stala jakasi mantra, která se soustavne omila a pro pekne sazenice tento způsob vysadby není treba.
Jak ochránit skleník před slimáky, 14.2.2016
No nevim, i 2-3 slimaci dokážou napachat skodu na malych sazeničkách po vysadbe. Přes den zrejme moc nelezou, zalezi na počasí a na tom, kdy se vecer zaviraji dveře od skleniku. V okoli skleniku to chce zvýšenou obezretnost (a vecer kontrolovat).
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika