Příspěvky uživatele - 217.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tlustice, 22.11.2008
Nemáte prosím návod jak z tlustice vypěstovat bonsaj? Děkuji.
jaká orchidej bude vhodná, 22.11.2008
Pokud je Phalaeonopsis teplomilný, znamená to v panelákovém bytě nevypínat na noc topení? Děkuji.
muškáty, 17.11.2008
Když je máte přes zimu v bytě, tak taky hnojíte, nebo i přesazujete, nebo až na jaře? Děkuji.
muškáty, 17.11.2008
Nemáte nějakou radu co s muškáty (kromě vyhození) když není možnost žádného přezimování v chladu? Dala jsem si ten nejhezčí do bytu na parapet, ale jak ho ošetřovat a má to vůbec smysl? Přežije v panelákovém bytě? To samé zkouším s begonií.. Děkuji.
Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 17.11.2008
Phalaenopsis po ustřižení, vlastně zakrácení stvolu na 3 očka, začaly žloutnout dva spodní, ještě docela malé listy a taky stvol začíná měnit barvu a usychat.Myslíte, že to začátek konce? Co se dá pro rostlinu udělat aby neuhynula? Je zalévána jednou... celý příspěvek >
Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 8.11.2008
To orchidejím nevadí ty přesuny každý týden do vany a zpět? Je opravdu třeba tak úzkostlivě hlídat aby nestekla při rosení voda do " srdíčka"? Vždyť v přírodě to ani jinak nejde, nebo se pletu? Dělám to tak, že do středu rostliny při mlžení... celý příspěvek >
Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 4.11.2008
Když ale rostlina zase obroste a vykvete, tak je všechno v pořádku, ne?
Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 4.11.2008
 Jak ale odhadnout četnost zálivky? Někde se říkalo, že je možné k orchideji zasadit nějakou rostlinku, která tohle umí avizovat. Je lepší rostlinu celou namočit a nechat okapat, nebo jen zalévat? Děkuji.
Liči, 4.11.2008
Asi před třemi roky jsem zasadila pecku líčí a vyrostlo "něco", co vypadá jako malý stromek. Je to vysoké jen asi 20 cm a jako by rostlina zastavila růst. Nevím jak se o to starat.Neporadíte? Děkuji.
Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 4.11.2008
Může prosím poradit v kterém místě ustřihnout květní stvol? Uprostřed mezi kolínky, nebo jinde? Je třeba začistit nebo desinfikovat řez? Je lepší odstranit stvol hned po odpadnutí prvních květů i s květy zbývajícími?Nebo je nechat opadat samy? Pokud... celý příspěvek >
Tlustice, 4.11.2008
Prosím o radu. Tlustice byla přes léto venku a po přenesení do bytu se jí začaly scvrkávat spodní listy.  Zalévám jednou týdně po přeschnutí substrátu. Děkuji.
Zlatý déšť - vyrašily kořínky, 3.1.2008
Děkuji.
Zlatý déšť - vyrašily kořínky, 2.1.2008
Díky za radu. Jen by mně zajímalo, kam s tou zasazenou sazenicí v panelákovém bytě?
Zlatý déšť - vyrašily kořínky, 21.12.2007
Ve váze co - by Barborky. Co s ním, dají se v tuto dobu nějak zasadit, nebo uchovat do jara? Děkuji
Dvě odrůdy na jedné jabloni, 9.9.2007
Dobrý den, jsem úplný laik a vlastním jen dvě jablůňky. Jde naroubovat, nebo naočkovat na jeden strom jabka ranné a podzimní? Děkuji.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika