Příspěvky uživatele - 58.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ballerínky - odrůdy, množení, podnože, 3.5.2014
Odpovídám na dotaz o odrůdě - na předchozí fotce jsou sloupovité jabloně Greencats a Redcats. Co se týká dalších odrůd, tak mimo již vámi zmíněné Goldlane, Moonlight, Redspring a Rondo se mně chuťově osvěduje i Sunlight. A také za pozornost stojí... celý příspěvek >
Ballerínky - odrůdy, množení, podnože, 2.5.2014 Obsahuje fotku
U mě po šesti letech konečně pořádně kvetou (viz foto). Výška stromků je přes 3 metry, podnože jsou MM 106 a P 14, poloha zahrady v 230 m n.m. je na kopci, půda je zde taková nic moc hnědozem a hlavně je tu sucho. Stejně staré stromky u rodičů na... celý příspěvek >
Tumbling Tom Red, 26.4.2014
Obyčejný zahradnický substrát.
Buxus, 23.4.2014 Obsahuje fotku
...nevím, jak vložit dvě fotografie současně... tak se omlouvám
Buxus, 23.4.2014 Obsahuje fotku
Ráda bych vás požádala o radu. Dnes jsem si všimla, že můj buxus nemá sytě zelenou barvu a v koncích lístků jsou nějaké bílo-šedé mšice (taková vatová pavučinka). Zkoušela jsem to vyfotit, ale nedaří se mi. Děkuji za všechny rady a tipy.
Čo to je za chorobu či škodcu?, 19.4.2014 Obsahuje fotku
Dnes jsem objevil na maličké jabloni asi 10 černých létajících brouků velkých asi 1 cm. Lezli po listech nebo na květech a po utržení listu zůstali na něm, takže se pak dali snadno zašlápnout. Co je to za hmyz, je škodlivý pro květy? 
Jak získat kvalitní pyl z jabloní pro křížení, 13.4.2014
Mám dotaz na zkušenější odborníky, jak nejlépe získat kvalitní sypký pyl z právě rozkvétajících jabloní a dalších stromů. Kdy je třeba sbírat květy či poupata, jak dlouho je nutno sušit otrhané pylové váčky, při jaké teplotě a kde nebo čím je sušit a... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 2.4.2014 Obsahuje fotku
Mně začíná kvést Jojo a v plném květu je zelená raná ryngle, Kromě včel a čmeláků se na květech objevil i motýl (viz foto)
Tumbling Tom Red, 31.3.2014 Obsahuje fotku
Zasela jsem si semínka převislých rajčátek Tumbling Tom Red. Jsem úplný začátečník, a tak nevím, zda nejsou mé sazenice příliš vytáhlé a vyzáblé. Můžete mi prosím poradit? Mám je ještě jednou přesadit nebo pak už rovnou do truhlíků? Děkuji.
Co je to za salát?, 31.3.2014
Znamená to tedy, že mám listy otrhávat a salát nechat růst dál? Omlouvám se za laické dotazy, ale jsem úplný zahradník začátečník. Děkuji.
Co je to za salát?, 31.3.2014 Obsahuje fotku
Koupila jsem si přísady hlávkového salátu, ale hlávkový salát to není. Můžete mi prosím poradit, jaký salát to je? Děkuji moc.
Jaký nůž na roubování?, 31.3.2014 Obsahuje fotku
Vážený pane, dal jsem na vaši radu a koupil jsem si roubovací nůž značky Wenger. Včera jsem zkoušel roubovat a jsem nadšený z jeho kvality. Je špičkově nabroušený již z výroby a umí tedy nádherně lehce a plynule řezat i tenké plátečky, prostě nádhera... celý příspěvek >
Kanzi, Rubens, Redprince, 26.3.2014
Přátelé, obdržel jsem velice smutnou zprávu – v minulém roce zemřel pan Boštička. Osobně jsem ho neznal, ale jeho bohaté zkušenosti a názory zde na diskusi prezentované byly pro mě velice zajímavé a přínosné. Čest jeho památce.
Zelenina do truhlíků, 23.3.2014
Dobrý den, jsem začátečník, a tak uvítám všechny rady a tipy. Bohužel nemám žádnou zahrádku, jen terasu, kde bych ráda umístla samozavlažovací truhlíky se zeleninou. Vloni jsem pěstovala převislé jahody a úroda byla výborná. Mám zasetá semínka hamíku... celý příspěvek >
Vyvýšené záhony, 21.3.2014
Zajímavé čtení je Podivuhodná zahrada Igora Ljadova.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika