Příspěvky uživatele - 16.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajka, 22.9.2014
Zdravím. Chci se zeptat zda již máte sklizenou Rajku a jak jste v letošním roce s touto spokojeni. Děkuji za odpověď.
Aprimira, 17.9.2014
Zdravím. Chtěl bych se zeptat na tuto odrůdu. Mám ji třetím rokem. Letos jeden malý plod, ale zcela bez chuti a malý. Nevím jestli má cenu vůbec pěstovat a nedat radši modrou slivoň. Jaké máte s touto zkušenosti. Děkuji za odpověď. O. Bakeš
TopTaste?, 10.2.2014
Dobrý den. Chtěl bych si koupit slivoň Toptaste na méně vzrůstné podnoži. Nevím však zda na podnoži St. Julien nebo Wangenheimova. Můžete mi poradit na které podnoži roste lépe, rodí lépe, jde lepší od pecky atd. Děkuji za odpověď.
Slivoň Hanita, 6.2.2014
Zdravím. Chtěl bych si koupit slivoň Hanita ve tvaru zákrsek, ale našel jsem na internetu pouze na podnoži zelená. Chtěl bych se zeptat jak vysoký stromek z toho může vyrůst, půdu mám jílovitou. Děkuji za odpověď.
Plodové myrobalány 2013, 18.1.2014
Pane Vysloužile chtěl bych se Vás zeptat na slivoň Kometa. Jedná se o asijskou slivoň nebo plodový myrobalán. Jak jste spokojen s chutí oproti jiným myrobalánům a jak je Vašich podmínkách (obdobným mým) prospívá. Děkuji za odpověď.
Aprimira, 24.10.2013
Dobrý večer pane Krulikovský. Dlouho jste se neozval. Chci se zeptat jak jste na tom s pěstováním Daple Dandy a Melitopolského. Už Vám něco zarodilo. Díky za odpověď.
Bohemia nepřekonaná, 24.10.2013
Zdravím pane Vysloužile. Opravdu je to krásné podívání na ty Bohemie. Sám jste žádné chem. ošetření neprováděl? Jak jste spokojen celkově s touto odrůdou za léta pěstování. Děkuji za odpověď.
Bohemia nepřekonaná, 24.10.2013
Zdravím paní Jiřino. Opravdu nádherná jablka. Chci se zeptat jak moc jste použila chem. ošetření. Děkuji za odpověď.
Slivoň "Superior"?, 23.10.2013
Zdravím. Od jara mám rovněž tuto japonskou slivoň vysazenu. Mělo by se jednat o samosprašnou, dosti mrazuodolnou slivoň s kvalitními plody. Pokud se jedná o opylení plumcotu Melitopolski (50 %  jap. slivoň a 50 % meruňka) tak snad by to mohlo... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika