|
Příspěvky uživatele - 121.7
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Vápenka u slepic, 2.3.2012 Děkuji. | | Vápenka u slepic, 1.3.2012 Mám dotaz a jak ošetřit drůbež co má rousy? Ostříhat nebo máčet i s rousy? | |
| | Lovecký a Turistický salám, 28.1.2012 Já jsem žádnou startovací kultůru nedával.
Jarda | | Lovecký a Turistický salám, 25.1.2012 Chlapi,
u mě ve špajzu je 8°C a do střeva se nacpe skoro kilo díla.
Jarda | | Lovecký a Turistický salám, 22.1.2012 OK.
přední hovězí jsem namlel na 3mm průměru, bůček a sádlo na 4mm. Pak přidám směs koření na lovečák 10,5 g na 1kg díla a 22g pragandy na kilo díla. Pořádně jsem to ručně prohnětl a naplnil do předem namočených střev a pověsil ve špajzu kde je... celý příspěvek > | | Lovecký a Turistický salám, 21.1.2012 Sorry,
dlouho jsem tu nebyl. Teplota 40 až 50°C. Střeva a koření jsou z toho nejlepšiho kořeni. Obě šišky jsou už sežraný, až zase budu dělat lovečák, dám jen 40% hovězího 50% bůčku a 10% dám sádlo. Vyjde to o něco levněji a salám bude o něco... celý příspěvek > | | Rozkvetlý Krvokvět, 1.1.2012 Tak mrkněte na moji chloubu (Kdo umí ten umí a kdo neumí ten čumí 16 květů) | | Lovecký a Turistický salám, 26.12.2011 Tak Lovečák je hotov, pokusná série dvou kusů dopadla na výbornou. Chuťově je skvělý, okamžitě se mi asociovala dávno zapomenutá chuť lovečáku z mého dětství (je mi 46 let :-))). Cenově jsem se dostal sice kolem 200kč za dvě štangle ale vím co žeru a... celý příspěvek > | |
|
|
|
|