Příspěvky uživatele - 123.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Keřkovské rohlíčky, 3.5.2008
Dobrý den, samozřejmě jsem mluvil o supermarketech, hypermarketech a jím podobných organizacích. Hlízy jsou zde vystavovány světlu, posléze zelenají a vytváří se v nich alkaloidy solanin, chaconin a další. Dále tyto řetězce nutí prodávat brambory... celý příspěvek >
Plevel u vzrostlých natí brambor, 3.5.2008
Nepřesvědčil Vás možná proto, že jste ho špatně aplikoval..
Keřkovské rohlíčky, 3.5.2008
A proč nekupujete brambory přímo od pěstitelů? Propagujete tímto organizace v jejichž spárech je pěstitel prostitutkou a kde se na kvalitu produkce nehraje.
brambory, 3.5.2008
Nejběžněji se používá Sencor + Command, opravuje se postemergentně Titusem. Letos ovšem zkusím jinou preemergentní kombinaci, která by měla být účinnější než Sencor+Command. To Vám ale neprozradím :-)
Kde najdu brambory se silnou opravdu bramborovou chutí?, 3.5.2008
Já ty brambory mám.. Jsem z Rychnovska
pro brambory na Vysočinu, 3.5.2008
Dle velikosti sadby sázejte 22 q - 30 q na ha
Jak zvýšit výnosy brambor, 3.5.2008
Hnojení pod patu je velice elegantní metoda hnojení plodin. Pro efektivnost je jí ovšem třeba skloubit s ochranou proti pleveli, plísni, mandelince a mšicím. Určitě se jednalo o NPK.
Jak zvýšit výnosy brambor, 3.5.2008
Já jsem ten pěstitel z Rychnovska. Vy si evidentně pletete dobu pane Tomáši. Zchemizované zemědělství bylo za komunistů, kdy se využívaly a.i. s dlouhým poločasem rozpadu. Proto se dá s rukou na srdci mluvit o ekologickém zemědělství jako o... celý příspěvek >
laskavec, 3.5.2008
V čem Vám roste??
ptačinec trávovitý, 3.5.2008
Pokud máte ptačinec v travním porostu, zkuste herbicidy MUSTANG, KANTOR a STARANE (některý z nich). Asi bych volil Mustang, má největší spektrum účinku.
Bodlák, lopuch - jak zlikvidovat z koňského výběhu?, 3.5.2008
Dobrý den, na bodláky aplikujte herbicid Lontrel 300, na lopuchy bodově účinnou látku glyphosate (Roundup Rapid)
Chemické odstranění bodláků v místě budoucího zeleninového záhonu, 3.5.2008
Pokud máte 1,5 ha ladem postříkejte ho 2,5 l/ha Roundup Rapid nebo ostatními glyphosaty 4 l/ha, nechte působit 14 - 20 dní a následně zpodmítejte. Poté čekejte, než vám listové růžice plevelů nezregenerují (dejme tomu 6 - 8 týdnů).... celý příspěvek >
ptačinec je skvělý salát, 3.5.2008
To snad nemyslíte vážně, že se zastáváte vytrvalých plevelů... :o(Pýr plazivý je navíc mělce kořenící vytrvalý plevel (ne hluboce), který je s to na jednom metru čtverečním vytvořit až 50 m oddenků. Tyto oddenky vylučují agropyren, který... celý příspěvek >
úporný svlačec rolní ve skalce a ptačinec, 3.5.2008
Promiňte mi, jsem agronomem a troufnu si ptačinec prostřední či žabinec nazvat nepříjemným plevelem.. Na poli dělá rozhodně větší problém než bolševník či křídlatka japonská či sachalinská..
úporný svlačec rolní ve skalce, 3.5.2008
Dobrý den, na ptačinec v porostě trav zkuste jeden z herbicidů - MUSTANG, KANTOR, STARANE 250 EC
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika