Příspěvky uživatele - 176.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fotky kurníku a slepic, 1.3.2013
Jestli je to dotaz na mě, tak jelikož jsem měl vloni mladé slepičky českých zlatých kropenek, tak jsem jej musel musel ohrádku zaplotit i zezhora. Slepice bez problémů zdolávaly běžnou výšku plotu. Teď už se snad trošku srovnaly se zbytkem hejna, ale... celý příspěvek >
Co pod ořešák?, 26.2.2013
Pod ořešák se hodí jarní cibuloviny - ladoňky, puškýnie, snad i sněženky sněženky, bledule a jim podobné jarní efemery. Než se ořešák olistí, tyto cibuloviny dokončí vývojový cyklus a zatáhnou do země. Ořešák raší pozdě, takže času je dost.
Ktoré odrody sú vhodné na vypestovanie semenáčov?, 25.2.2013
Fazole se nedávají do mražáku kvůli lepšímu klíčení, ale kvůli tomu, abychom zlikvidovali drobné broučky - zrnokazy fazolové, kteří pokud se k fazolím dostanou, tak do nich vyžerou dírky a takové fazole se pak nehodí k jídlu. Mráz broučky zabije.
Lístka Webova, 19.2.2013
Ano, ano. I já jsem sklidil první oříšek druhým rokem po zasazení. Webova plodí velmi brzy.
Kdouloň obecná, 19.2.2013
Mičurinec to napsal přesně. Stromek či keř dle své představy si můžete vypěstovat každého stromku. Jen pozor, nestříhat níže, než je naroubována kulturní odrůda.
Prosím o pomoc při určení druhu rostliny, 14.2.2013
To jste udělala dobře, obzvláště pohybují-li se na zahradě děti. Když ji vidím, tak se mi chce blít.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 9.2.2013 Obsahuje fotku
Našel jsem fotky Zlatavy z loňské úrody. Připojuji.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 5.2.2013
Možná se pletu, ale ta druhá fotka mi nějak na Zlatavu nesedí. Plody jsou nějak moc kulaté... Ale jinak jsem rád, že pár lidiček potvrzuje mimořádné chuťové vlastnosti této sorty. Zlatava - to není zelenina, to je ovoce!
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013
Lidičky, kde berete ta semínka? Pro mě jsou to z velké části neznámé odrůdy. Poshánět je určitě není snadné. Nebo si semena schováváte z předešlé úrody? To se ale mohou odrůdy pokřížit? Já zůstanu u léty osvědčených odrůd jako je Tornádo, Start S... celý příspěvek >
Nezabúdli ste na sýkorky?, 3.2.2013
Aj tak jsou nádherné. Rád jsem se podíval.
Nezabúdli ste na sýkorky?, 1.2.2013
Pane Fialo, to jste fotil vy? To jsou fotky jak od profíka!
Pochlubte se svými květinami vypěstovanými v roce 2012, 29.1.2013
Bydlím nedaleko, určitě by u mě taky fíkovníky dozrávaly, chce to dobrou polohu u zdi. Snad to někdy ještě zkusím.
Rajče Albertovské žluté?, 20.1.2013
Vloni jsem jej pěstoval. Ve srovnání s ostatními drůdami chuťově propadlo. Žlutá barva je zajímavá, ale to je tak všechno. Podobná žluto-oranžová odrůda Zlatava, na kterou nedám dopustit, je chuťově o několik příček výše.  HONZA
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 14.1.2013
Ten první strojek z Hlohovce mám také a také mu parádně praskly ty plastové loukotě. Tváří se jako kdoví co, ale je to spíš takový mlýnek na osivo.
Žlutý meloun - pěstování, 12.1.2013
A máte vytápěný skleník?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika