Příspěvky uživatele - 50.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Anturie - jak rozeznat druh, 7.2.2011
A ještě jsem se chtěl zeptat, když už má anturie vzrostlý kmínek, jak s tím naložit? Seříznout a pustí vedlejší výhon, nebo neřezat a dát oporu?
Anturie - jak rozeznat druh, 7.2.2011
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak od sebe rozeznám druhy anthurium andreanum a anthurium scherzerianum? Květy, listy a jiné znaky. A jejich nároky na pěstování. Děkuji.
Kopretinovec - zimování, 23.1.2011
Tudíž je vše v pořádku?
Kopretinovec - zimování, 20.1.2011
Poraďte prosím, jak nejlépe zazimovat kopterinovec. Poměrně dost mi od podzimu seschnul a zůstalo jen několik zelených větévek.
Zlomená stromková kopretina, 4.12.2010
To jsme na tom úplně stejně, mi taky pomalu zasychá. Ale na internetu jsem se dočetl, že je to normální, a na jaře to chce seříznout a snad nám vypustí nové výhony... Petr
Akát?, 2.12.2010
Děkuji za rady, nějaký druh žanovce by to mohl být, i když jak jsem se díval, tak i u těch jsou drobná květenství několika květů. Uvidíme příští rok, třeba pokvete vydatněji :)
Akát?, 1.12.2010
Dobrý den, jednoho dne mi na zahradě vyrostl stromek. Jednoduše nějaká náletová dřevina. Zvědavost mi nedala, a tak jsem stromek opečovával, abych viděl, co mi vyroste. Jenže ejhle, ono to není zas tak jednoduché. Prvních několik let jsem si myslel,... celý příspěvek >
Atrurium - anturie, 23.10.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych někoho požádat o radu ohledně pěstování anturie. Mám ji už téměř dva roky a rostlina ochotně tvoří nové násady květů i listů. Problém je v tom, že tyto lístky (květy) zůstávají zachycené (občas i srostlé) u kmínku rostliny, a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika