Příspěvky uživatele - 164.150

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A až Z o uzení, 19.3.2009
hmm, jedině si přiudit při jiných výrobcích kousek na chuť nebo zamrazit
A až Z o uzení, 19.3.2009
Jen přepisuji už napsané, takže něco musíme nechat na fantazii a odzkoušení. Vykoštěné to není, v závěru článku je popis, že maso je možno sterilovat po vykoštění do sklenic... a téměř každý článek popisuje porce-šály od 1 do 1,5 kg. bod 1.do... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 19.3.2009
uzení vepřových žebírek Nasolená, naložená žebírka omyjeme vlažnou vodou a vložíme do vody o teplotě 35°C na 30-40 minut.Necháme okapat, osušíme a udíme buď 4 hodiny při teplotě 72°C nebo 3 hodiny a dále udíme podle potřeby a požadavků na... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 19.3.2009
uzení vepřových kolen Nejvhodnější je nasolení lákem, při větším množství jen solení. Po nasolení a uležení omyjeme vlažnou vodou a dáme do 40°C teplé vody na 35-45 minut. Okapané, otřeme,necháme oschnout a dáme udit 90-100°C na tak dlouho,... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 19.3.2009
Děkuji za reakci a odezvu na recepty. Postupně se dostanu k receptům rychlejším a tím i k vyžším teplotám. Ono se to asi udilo přidáváním falešného vzduchu do uďáku.Nejspíš byly dva průduchy, kdy se jedním topilo a druhým se připouštěl vzduch na... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 19.3.2009
uzení kýty, krkovice, pečeně a plece-jemné vykostěné šály 1-1,5 kg nasolené, uležené, omyjeme vlažnou vodou a vložíme do vody 50°C na 60 min. Necháme okapat, otřeme a po oschnutí udíme. Nejprve 60 minut 20-30°C. Pak zvýšíme na 90°C bez... celý příspěvek >
Grilování na žulové desce, 19.3.2009
mám 5 cm asi žulu.je třeba udělat kovový rámeček a u větších desek i spodní příčky.praská, jako každý kámen.praskliny se ucpou výpekem.topím tak 10-15 minut, než se nahřeje... mám asi 50 cm desku.Pak ale stačí přihazovat "zápalky" a deska... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 19.3.2009
uzení kýty, krkovice,pečeně a plece-výrazné vykostěné šály 1-1,5 kg nasolené, uležené,omyjeme vlažnou vodou a vložíme do vody 50°C na 120 min menší kusy a větší až na 180 min. Necháme okapat, otřeme a po oschnutí udíme. Největší trvanlivost a... celý příspěvek >
Husgvarna 235e nebo Partner 422?, 19.3.2009
ikdyž jde o malé pily a řezání tudiž nebude mnoho, asi bych volil Husqarnu, ikdyž je dražší.Prostě klasika.
A až Z o uzení, 18.3.2009
Uzení masa horkým kouřem Je zcela vyloučeno,...už podle názvu a logiky...,že nelze udit tímto způsobem masné kusy. Horkem se začne uvolňovat velké množství tuku, ten bude stékat a kapat na dno uďáku a jestli máte uďák, kde plamen olizuje spodní část... celý příspěvek >
tuje, 18.3.2009
jen tak na okraj... jestli máte psa, tak bacha, aby pod tuje nechodil, jinak je zlikviduje.je to ověřené
Stihl, Dolmar, Solo, Husqvarna, 18.3.2009
pily jsou už na vysoké úrovni, okopčené i neznačkové jsou srovnatelné se značkovými, ale je rozdíl v použitém materiálu.Je lepší připlatit a koupit značkovou, než shánět ložiska a klikovky.A Dolmar, že řeže jak Husqarna může být i řetězem... to k... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 18.3.2009
Uzení masa studeným kouřem 100% čerstvé maso, bez zářezů, očištěné,začištěné kraje, bez kosti. Po nasolení a uležení omyjeme vlažnou tekoucí vodou. Tím omaso odsolíme a očistíme. Necháme v teplé vodě pookřát. Tím znova odsolíme a hlavně prohřáté... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 18.3.2009
solení injekční stříkačkou na 10 kg masa 1,5 kg soli, pepř,saturejka, česnek Je to nejrychlejší způsob k nasolení masa. Lák připravíme z 220-240g soli, kterou doplníme na 12 dl vody a 20 minut svaříme. Můžeme nachat svařit i koření. Lák ocedíme... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 18.3.2009
solení solným lákem, žebra,kolena Méně ořezaná vepřová žebírka nebo jiné kosti s masem, nožičky,ocásky, kolena,popř.půlky vepř.hlavy. Na 10l vody 1,7-1,9 kg soli, svaříme a podle chutipřidáme jalovec, pepř nebo saturejku. Lák svaříme a necháme... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika