Příspěvky uživatele - 132.55

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Novozalozeny travnik plny plevelu, 11.9.2019 Obsahuje fotku
Asi to vůbec nechápete. Nemluvím o tom, že děti něco chytnou z trávy. Mluvím o nenapravitelném dědictví - půda je zamořená pesticidy a nyní už je i ve spodních vodách. Kdyby se teď přestala používat veškerá chemie, bude trvat mnoho desetiletí, než se... celý příspěvek >
Co to je?, 8.9.2019
Tak si o tom něco přečtěte, je zde mnoho vláken o rzi, pomoci googlu získáte nekonečně informací. Bojovat nelze - přenáší se to vzduchem střídavě mezi jalovci a hrušněmi. Žádná "imunita" neexistuje a nelze ji ničím vytvořit.
Co to je?, 8.9.2019
Rez hrušňová. S tím nic. Jediné řešení - v širokém okolí (několik set metrů) vymýtit všechny jalovce (především chvojky a čínské).
Konzumace plodů rajčete napadených plísní, 7.9.2019
Myslíte si, že ti, co normálně na zahrádce pěstují rajčata, nesklidí tolik plodů, resp. že by jich neměli dostatek? Marnost vidím v tom, že se je za každou cenu snažíte množit stále dokola, že živoří přes zimu a absolvují velké změny během jara.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika