Příspěvky uživatele - 181.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Biele flaky na listoch paradajok, 19.5.2009
totéž u nás. 16. 5. jsem zasadila rajské večer, druhý den v neděli bylo parno jako v létě a další den koukáme a na téměř všech rajských na spodních listech bílé jakoby vyšisované fleky a slabší rostliny zbělaly celé. Ještě jsem to nezažila, mohlo je... celý příspěvek >
ibišek přesazování, 3.7.2008
hurááá už má 2 poupata, vydržela jsem opravdu nestříhat, a má ho tam nejdřív jedno a teĎ vidím druhé, na jedné větvičce až na špičce, na ostatních nic :-) ale i tak jsem ráda.
plzák španělský - běh na dlouhou trať, 10.6.2008
chápu vás zvláště po dešti je jich "úroda". já kupuji Vanish a opatrně obsypu okolo aby se nedotýkal rostlin zvláště jedlých. je to zdlouhavé. musela jsem většinu salátů vyrvat protože v nich vyloženě bydlili a tak jsem jich nechala jen... celý příspěvek >
Co to může být, 10.6.2008
prosím o radu, ve skleníku máme krásné tedy dosud krásné hadovky, ale najednou /v těch vedrech/  začly vadnout a posléze zcela zhnědly a uschly u všech rostlin špičky. čím to je? je to suché a úplně hnědé a tvrdší. ostatní části rostlin jsou v... celý příspěvek >
pachira - prosím o rady, 12.5.2008
jinak ji přesazuji do normální koupeného substrátu pro pokojové květiny a roste skvěle.
pachira - prosím o rady, 12.5.2008
pachira má sice velmi ráda vzdušnou vlhkost, ale ne rosení. Když je hodně teplo tak z velké výšky aby na rostlinu nepadaly přímo kapky. Mám ji u okna na jih a každý rok přesazuji je krásná. zalévám tak 1x týdně opatrně na substrát. nesmí vyschnout... celý příspěvek >
Papriky - výsadba, 2.5.2008
nevím jestli to chápu dobře, pokud sázím do skleníku papriky a ještě nemají nasazené květy i tak musím ty první nebo ten jeden??? první vyštípnout? babi vysadila do skleníku již obalenou papriku květy, má vyštípat všechny nebo jen některé?
Propaření zeminy, 30.4.2008
no to jsou rady pro zemědělce já dám pytel s koupenou zeminou prostě na sluníčko a propaří se sám. když slunce nesvítí tak na radiátor. když nesvítí slunce a netopíme tak na to kašlu a roste mi vše pěkně. nic se nemá přehánět. 
ibišek přesazování, 30.4.2008
díky zkusím to vydržet nestříhat ale jestli do podzimu nezačne kvést, oštěchtam ho za trest až u země
pachira, 29.4.2008
jednou jsem to zkoušela - výhonek, který trčel a kazil tvar /měl asi dva lístky/ jsem ustřihla a dala do vody, za čas pustil kořínky. zkuste to taky, přeji mnoho úspěchů.
ibišek přesazování, 23.4.2008
mám na okně ibišek už 2 roky a tak 2x do roka ho zastřihuji, přesazuji 1x ročně, zalévám, občas pohnojím a přesto ne a nekvete. slyšela jsem, že mají rádi spíše menší květník, je tedy možné že má "moc" místa?
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika