Příspěvky uživatele - 168.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemocná chodidla slepic, 28.8.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, poradíte mi o jakou nemoc chodidel se jedná a čím ji léčit. Jedná se o černý výrůstek (bradavice) uprostřed chodidla na obou nohách slepice. Slepice špatně chodí. Nyní už má stejný problém pět slepic v mém chovu. Děkuji 
Venkovní obklady, 20.8.2015
Ahoj, venkovní kamenné obklady máme a opravdu přežijou i silný mráz. Nahoře kolem zdi - jedná se o chodník kolem domu - jsme ještě lepili dlažbu. Tu jsme museli řezat řezačkou, kterou jsme si půjčili. Kdyžtak se poraď na prodejně okladů.
Oprava šňůrky od stříhací hlavy k UP82, 15.3.2015
Dobrý den, mám stejný problém, náhradu mám, ale nevím jak na to.. Mohl by mi někdo poradit? Děkuji Jarda
Zelí - poradíte?, 25.2.2014
Naložila jsem zelí v září do soudku a nyní ho dala do sklenic s tím, že ho nechci sterilovat, aby bylo syrové kysané, ale ve sklenicích to začalo šumět, tak jsem je povolila a čekala ale po dvou dnech jakmile se víčko jakoby chytlo, znovu šumí..
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika