Příspěvky uživatele - 79.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kde najít názvy jednotlivých částí rostlin plodové zeleniny?, 9.5.2019
Nedaří se mi na webu najít kresby, fota + popisky s názvy jednotlivých částí rostlin plodové zeleniny. Jedná se mi hlavně o okurky, rajčata a papriky.
Jak pěstovat rajče Stupické?, 9.5.2019 Obsahuje fotku
Dočetl jsem se lze jej pěstovat na jeden až tři výhony případně vyštipovat, ale jak-za každým listem? Přivítám radu jakou volbu zvolit pro pěstování.
Rajče Stupické polní rané, 7.5.2019 Obsahuje fotku
Obracím se s prosbou není mi jasný Váš popis vyštipování zálistků z 21 a 22.5.2018. Přikládám snímek rajčete, šlo by na něm názorně upravit případně vysvětlit konkrétněji jak postupovat při pěstování dle Vaší metody?
Co budete teď vysévat?, 6.5.2019
Vladimíre, rád bych získal více informací o pěstování rajčete stupnického. V loni jsem jedno vysadil, ale rostlina byla malého slabého vzrůstu plody byly jen na dvou vijanech takový chcípáčci v porounání s Tornádem a Torinem. Letos mám 3... celý příspěvek >
Co budete teď vysévat?, 5.5.2019
Koukám, že pěstujete vše ve velkém množství, to stačíte spotřebovat či to máte na prodej?
Rajčata 2019/2, 5.5.2019
Můžete mi vysvětlit k jakému účelu slouží střecha nad rajčaty když ji instalujete až v srpnu?
Zaštipování okurek Marta F1, 24.4.2019
Pročítám různé články o vyštipování a zalamování okurek. Názory jsou různé, dokonce na netu v jednom článku se nedoporučuje u novodobých okurek F1. Uvítal bych ověřené zkušenosti pěstitelů roubovaných okurek.
Roubování okurek, 23.4.2019
Podařilo se mi naroubovat okurku na tykev je už 40cm vysoká. Chtěl bych ji vysadit do nevytápěného skleníku. Zajímá mne jakou minimální teplotu snese sazenice o proti neroubované okurce, zda je odolnější? Zatím teplota ve skleníku na dnešek klesla na... celý příspěvek >
Rozdíl v názosloví?, 10.4.2019
Je nějaký rozdíl v přísadě a sadbě zeleniny či je to totéž? Děkuji.
Jak omezit výšku rajčat?, 11.9.2018 Obsahuje fotku
Vzhledem k vyvýšeným záhonům cca 1m od podlahy skleníku mám problém s výškou rostlin rajčat. Ve výšce 2,5m od podlahy mám natažený ocelový drát na kterém jsou zavěšeny spirály jednotlivých rostlin rajčat i okurek. Nad tím roste vinná réva pnoucí se... celý příspěvek >
Jak utlumit zrání rajčat ve skleníku?, 22.8.2018
Na webu jsem našel jak urychlit zrání rajčat, mě by zajímalo naopak jejich zpomalení?
Výsev sadby do skleníku či ven?, 15.8.2018
Pokud dám sadbu do skleníku nebudou vadit ještě stále vyšší teploty, mám obavy z vybíhání do květu.
Výsev sadby do skleníku či ven?, 14.8.2018
Vypěstoval jsem na zkoušku sadbu pekinského zelí. Nyní se rozhoduji zda ji vysadit do skleníku nebo ven. (620 m/nm) poradíte?
Jak uskladnit sušená rajčata?, 9.8.2018
Zatím jsem sušená rajčata po vrstvách pěchoval do malých skleniček a prokládal plátky česneku, zaléval po troškách olejem, uzavřel víčky a dal do ledničky. Další várku bych chtěl volně naskládat do sklenic od okurek (3/4 l) ale co dál snimy abych je... celý příspěvek >
Melouny 2018, 22.7.2018
To jste mne nepotěšila ani neporadila. Není žádné rady? Už má zarostlou půlku skleníku jednou rostlinou jen stíní. Mám to zlikvidovat nebo ještě někdo poradí nějaký figl, krom trpělivosti že snad rostlina nasadí na plody?
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika