Příspěvky uživatele - 61.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz, 17.4.2017
To nemá smysl dávat na špičáky ponožku, protože i kdyby mrzlo tak jim to vůbec neublíží, taková zima už prostě nebude. Naopak by ponožka olámala listové pupeny, z kterých chcete založit korunu.
Van jako opylovač Rivan, 2.4.2016
Rivan je pylová skupina S1S2 a Van je pylová skupina S1S3 takže vzájemné opylování je možné. 
Třešeň Grace Star - zapěstování a zkušenosti, 18.1.2016
Třešně je lepší řezat za vegetace např. v době květu a řezné rány zamáznout balzámem. U této třešně nejsou boční větve stejně narostlé a bylo by dobré to srovnat na úroveň té nejslabší střihem na vnější pupen.  Terminál může být tak o 20 cm... celý příspěvek >
Jak pěstovat slivoně v 21 století? Lze se něčeho dopěstovat?, 27.12.2015
Stejný problém jsem měl předloni na TopTaste a na některých meruňkách – vředy na větvích doprovázené klejotokem. Podle dostupných informací se může jednat o výsledek činnosti dvou chorob. Jak už uváděl pan Červenka pravděpodobně to začíná u bakterie... celý příspěvek >
Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro sušení, 27.12.2015
Souhlasím TopTaste je na sušení nejlepší. Althánovu jsem v minulosti sušil, je dobrá, ale dost vytéká, je lepší snížit teplotu sušení, už ji ale nemám protože trpěla na moniliozu.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika