Příspěvky uživatele - 16.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šedé skvrny na muškátech, 25.5.2014 Obsahuje fotku
Dobré dopoledne. Poradíte mi prosím, proč se mi objevily šedé skvrny na malých převislých plnokvětých muškátech? Zachráním je ještě? Mívám je každý rok a bez problémů, ale letos je něco špatně. Přikládám pár fotek a předem děkuji za radu.Lenka.
Prosím o identifikaci, 5.8.2013
HONZA :  To jsem ale...  No jasně, že mi to nedocvaklo.Ale stejně je obyčejná vrba velmi dekorativní.Díky za "nakopnutí", Lenka.
Prosím o identifikaci, 5.8.2013 Obsahuje fotku
Prosím, jak se tento keř - strom jmenuje? Roste různě - u potoků či u silnic, na krajích lesa, viděla jsem jej ale i před nebo přímo v zahradě.Tento je z okraje pole. Líbí se mi - i když je to zřejmě  "plevel". Předem děkuji za pomoc s... celý příspěvek >
Pomůžete s identifikací prosím?, 4.8.2013
Děkuji za rychlou "noční" odpověď. Když si malá rostlinku zasadila a rostlo to, je pravda, že jsem jí řekla, že to vypadá trochu jako okurka, ale ty květy už pak byly pro mne neznámé.Mějte se hezky, Lenka.
Pomůžete s identifikací prosím?, 4.8.2013 Obsahuje fotku
Dcera našla někdy před prázdninami v trávě na zahradě malinkatou rostlinku.Vydloubla a zasadila si ji.Takto to vyrostlo a rostlina se vesele pne směrem k sousedům.Nevíte prosím někdo, co to je?Děkuji, Lenka.
Prosím o identifikaci, 3.6.2013
Děkuji za reakce, pohledám podle fotek, ktará bobkovišeň by to mohla být. Lenka.
Prosím o identifikaci, 30.5.2013 Obsahuje fotku
Prosím o přesnější identifikaci - je to pravděpodobně bobkovišeň (tedy myslím si to), ale jaká? Předem velmi děkuji za odpověď, Lenka.
Prosím, pomůžete mi s identifikací?, 19.8.2011
Děkuji za rychlou reakci. Takže "zlatý déšť"? Takto bez typ. kvítků jsem jej vůbec nepoznala. Je pravda, že po názvu keře pátrám až nyní v době prázdnin a zmiňovaný "zlatý déšť" kvete brzy na jaře. Našla jsem několik rostlin z rodu Forsythia... celý příspěvek >
Prosím, pomůžete mi s identifikací?, 19.8.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den. Již delší dobu sháním název tohoto keře či stromku - nevím, jak jej správně nazvat. Lidé stromek mají často na zahradách (i daleko větší, než jsem nafotila), nicméně stále nevím, co to je. Chtěla bych ho také, ale neznám název. Možná... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika