Příspěvky uživatele - 56.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Očkování, 23.4.2016
Prosím zda je nutné při očkování použít jen očko z jednoletého letorostu, nebo je možné použít i dvouleté, tříleté? Pak převazuji páskou přeřezanou na poloviční šířku.Je lepší zavázat i očko nebo jej nechat volné? děkuji za všechny rady.
Roubování víceletým dřevem?, 22.4.2016
Můžu se při této příležitosti Vás zeptat zda je možné úspěšně použít při očkování očko z dvouletého, i tříletého nebo to musí být jen jednoletý letorost? děkuji V.
Choroba černání kury, 21.4.2016
Pane Lojzo jestli je to jen krycí jméno tak se omlouvám.V každém případě moc děkuji za odpověď, protože mi pomohla v orientaci. V odkázaných příspěvcích jsou uvedeny věci, které mi ukazují problém asi i v mém případě. Pokusím se aplikovat. To víte... celý příspěvek >
Choroba černání kury, 16.4.2016
Mám problém s černání horní strany větví na jednom stromě jabloně Rubín.Je vysazen společně s dalšími jabloněmi asi 20 let.Tento problém se vyskytuje jen na Rubínu. Horní strana několika větví zčerná pak popraská (do čtverečků) a po nějaké době kura... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika