Příspěvky uživatele - 81.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co teď s kadeřavostí?, 26.5.2008
Už je opět k dostání PIRIMOR(na mšice). Stříkal jsem Syllitem na konci března a v půli dubna. Listy mám napadené kadeřavostí cca z 20%. Soused, který nestříkal vůbec má holé větve a pochybuji, že stromy přežijí. Tak jsem včera stříkal potřetí -... celý příspěvek >
Přípravek na čištění sekačky, 15.5.2008
Na www.der-rasenmaeher.de jsem nalezl přípravek-adpter na čištění sekačky. Upevní se křídlovou maticí na skelet, nacvakne se hadice(spojka Gardena), pustí se voda a nastartuje sekačka. Tam stojí 9,90Euro. Nevíte, zda to někdo nabízí i u nás?
Hryzec, 30.4.2008
Já to mám k nejbližšímu rybníku tak kilometr a hryzců habaděj. Kočky je chytají, občas některý nestačí utéct před sekačkou nebo se chytne do pasti na krtky. Trochu pomáha nasypat do děr koncem zimy a v pozdním podzimu granule NORAT ATG.
Případ šalvěje azurové, 22.4.2008
Jak šalvěj sušíte? Četl jsem, že se má sušit ve svazku a potom odrhnout?
Krtek - a je to, 21.3.2008
Klešťová past Farilia - pouze 1ks : 119-Kč. Dnes v OBI Ruzyně! Asi pro velký úspěch podražili.
Krtek - a je to - rekapitulace, 20.3.2008
Přátelé, mne jste přesvědčili! Bojuji s krtkem prostřednictvím trubkových pastí (kupovaných i vlastní výroby) několik let jen s malými úspěchy. Humanita stranou - odpoledne vyrazím do OBI pro pasti Farilia a o velikonocích zahájím ofenzivu.
Hlíva ústřičná - likvidace pařezů, 18.3.2008
Mám na zahradě dva měsíc staré pařezy(třešeň a jabloň). Chtěl bych zkusit jejich likvidaci pomocí kolíčkové sadby hlívy ústřičné od firmy Samyco. Máte s tím někdo zkušenosti? Prý musí být pařez alespoň dva měsíce starý?
kotvičník, 7.3.2008
Já jsem si v roce 2006 objednal rostlinky v zahradnictví Jikl(10ks-posílají 12). Zasadil jsem je venku do poměrně jílovité pudy na slunečné místo. Dva dny předtím jsem postříkal vše round-upem, abych zlikvidoval vylézající plevely. Chytlo se devět... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika