Příspěvky uživatele - 102.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sieberz - katalog, 20.9.2007
Také se mně dostal tento katalog do ruky a dokonce jsem si objednala nějaké cibulky. Poděkování za objednávku s předběžnými radami na sázení přišlo hned, na zásilku čekám. Ale je to teprve týden. Tak uvidíme.
Bylinky a mulčovací kůra, 19.9.2007
Dobrý den, hrozně mě zaujal váš příspěvek na téma mulčovací kůry a folie. Letos na jaře jsme zakládali zahradu vysazovali jsme poléhavé jalovce na mírný svah u terasy. Nechali jsem se také zlákat na kůru a textilii,ale přiznám se, že mně na tom pořád... celý příspěvek >
Durman - zimování, 18.9.2007
Mám teď taky starosti s přezimováním durmanu. Četla jsem, že by měl mít přes zimu kolem 5-10 stupňů. Máme taky ložnici na sever, ale teplota je kolem 17-18 stupňů. Nebude to moc?
skalka, 18.9.2007
Ahoj Michale, nevím jestli ti moje rada ještě k něčemu bude, vzhledem k době, kdy ses ptal. Já jsem zakládala skalku jako naprostý laik letos v létě a teď jsem četla různé rady, jak na to a nestačila jsem se divit. Ačkoliv jsem v podstatě nedodržela... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika