Příspěvky uživatele - 209.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosim jaka je to choroba a typ?, 25.8.2009
Je to pozdní infekce peronosporou a to další nejde poznat. Nevěnujte tomu ale pozornost, pravděpodobně jde o druh révy labrusca, která je dosti odolná
Co je to za odrodu?, 18.8.2009
Ten první obr. je pomerančovník - odr. Favorit, ten druhý bych tipnul na Vostorg, ale těžko hádat.
Aka je toto choroba a odroda, prosim?, 18.8.2009
bez obrázku hroznu a celého keře a dedailu list Vám neporadíme. Na fotce je jen vidět napadení peronosporou.
Co je to za chorobu?, 18.8.2009
Toto není případ napadení padlím, ale právě z té druhé příčiny - nadbytek vody. Praskání je stejný jev jako např. u třešní za deštivého počasí. Padlí to není.
Jak zacit pestovat vinnou revu?, 7.8.2009
Vylamujte do výšky asi 1m (výšky budoucího kmínku) a dál už jej nechejte. Na vylamování zálistků už je dost pozdě, pletiva dřevnatí, a půjde to velmi těžce. Odstraňujte tak, abyste vážně neporušil hlavní letorost. Osobně bych nechal jen 1, max.2... celý příspěvek >
Každoročne napadnutie viniča chorobou, 4.8.2009
tak až budete mít cestu, zastavte se u některého z dodavatelů pro velké zemědělské firmy. Určitě bude min. 1 v okruhu 30km. Většinou mají i v menším balení.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika