Příspěvky uživatele - 244.161

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výroba domácího sýra, 14.3.2009
Dnes je doba, kdy zemědělci stávkují a žádají vyšší výkupní ceny za mléko. Co s ním? Lít do kamálu- to přece ne. Zkusme vyrobit domácí sýr. Pamatuji, že nás kdysi babička krmila homolkami z kamenného hrnce, a to bylo něco. Jak se to dá udělat? Taky... celý příspěvek >
Závady při výrobě domácích uzenin?, 11.3.2009
Jak se vlastně dělá pořádný prát, aby dobře lepil, jak se pozná, kolik do něj vody? Jak musí být tuhý nebo spíš řídký. Někdo mi říkal, že na povrchu musí zůstávat loužičky vody, když je hotov-nevím? Přidává se voda i do celého díla nebo jenom do... celý příspěvek >
Domácí klobásy, 21.2.2009
Co je to zahušťovadlo při výrobě uzenin. Prý se to dává do prátu, dá se to sehnat někde na jatkách. Je to vůbec potřeba?
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika