Příspěvky uživatele - 171.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ringle - opylování, 23.3.2009
Jak poznám, že je / není intersterilní?
Ringle - opylování, 21.3.2009
Omlouvám se za tak hrubou neznalost, ale chápu dobře, že ringle může být opylována např. obyčejnou trnkou nebo durancií?
Ovčí (skopový) hnůj, 21.3.2009
Dobrý den.  Prosím, nevíte, zda se dá použít na zahradě hnůj od ovcí a příp. za jakých podmínek? Děkuji.
Soumrak zahrádkaření?, 21.3.2009
myslím, že podstatou není dávat potomkům kázání o listopadu, ale koupit jim dětské zahradnické nářadí a nenásilně je naučit mít zahradu rád.
Soumrak zahrádkaření?, 20.3.2009
Máme, dvě :-) I když si říkáme, že je to hlavně kvůli nim (vlastní ovoce a zelenina), pravdou je, že si na zahradě skvěle odpočineme od starostí.
Soumrak zahrádkaření?, 20.3.2009
Myslím, že to není soumrak, jen trošku přestávka. Je mi 30, manželovi 34. Oba jsme měli k zahradničení odpor z rodiny, trval až do letošní zimy. Najednou se v lednu něco zlomilo, přišlo nám líto těch "zavlkovaných" stromů na zahradě, vrhli... celý příspěvek >
ak se zbavit pařezu, 20.3.2009
Máte, prosím, někdo zkušenost s odstraňováním pařezu po jabloni? Chtěli bychom na to samé místo vysadit novou.  Napadlo nás pařez buď vykopat (ale je to fakt macek) nebo prý existují dřevokazné houby, ale o těch nic nevíme. Pokud bychom je... celý příspěvek >
Jakému stromu patří tyto lusky?, 7.3.2009
Mě napadla jako první vistárie, pnoucí dřevina, to byste od akátu jistě hned odlišil.
Potíže s výsevním substrátem, 1.3.2009
Dobrý den. Jaké máte, prosím, zkušenosti s výsevními substráty? Nic- kromě kedlubnů- mi nevzklíčilo. Semeno je v pořádku, péče stejná jako minulé roky, kdy mi vzešlo všechno. Děkuji.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika