Příspěvky uživatele - 176.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Staré kompoty + žito?, 3.5.2011
... no myslím, že se pan Šlosar, v zápalu vysvětlování, tak trochu upsal... to se může stát každému. (I já občas odklepnu příspěvek, aniž si ho pořádně přečtu... a blbost zjistím až následně na vláknu.) Přeji hezký den.
Čištění chladiče, 1.5.2011
Nebylo by lepší přejít na skleněný chladič? Jsou k dispozici z "destilačních aparatur pro destilovanou vodu", o dostatečném výkonu (4 litry, či 10 litrů/hod). Při šetrném zacházení vám vydrží na "furt". Před... celý příspěvek >
Chování palíren při destilaci, 30.4.2011
Děkuji za nabídku, ale již nejsem odkázán na "služby" tohoto sektoru ... Zdravím a přeji hezký zbytek víkendu.
Velmi alkoholový kvas a měření cukroměrem, 30.4.2011
Tak to zkuste změřit GLUKO PHANem, návod najdete v knize od pana Balaštíka - Jak vypálit lepší slivovici... str.34 a str.103. To by vám pro "amatérskou" praxi i pro "pěstitelskou palírnu" mělo stačit. Jestli ji nemáte, stačí napsat na adresu : Jana... celý příspěvek >
Chování palíren při destilaci, 30.4.2011
Vážený pane inženýre, myslím, že nemáte tak docela pravdu... když se podíváte na reference fi Hradecký Pacov, najdete tam pouze jednu dvoukotlovou pálenici na tuhá paliva z roku 1997 a 10 ks monobloků s kolonou (se 3 zesilovacími patry) do roru 2011.... celý příspěvek >
Velmi alkoholový kvas a měření cukroměrem, 21.4.2011
Zkuste to změřit vinometrem, tam sice cukr taky ovlivňuje měření koncentrace alkoholu, ale podstatně méně, je to v rámci chyby cca 1%, což je dostatečné pro "amatérskou praxi". Je stavěn do 25% alkoholu, takže se vpohodě vejdete do... celý příspěvek >
Zavařování v mikrovlnné troubě, 20.4.2011
Zkuste si spustit "záznam" Rendez-vous s Marcelou (ČRo Brno) archiv pořadu, Ing. Jaroslav Balaštík byl hostem v Rendez-vous s Marcelou 24. října 2009. Celý pořad je o zavařování v mikrovlné troubě.
Mrkvová, 17.4.2011
Většinou se nechávají při pokojové teplotě, tj. kolem 20°C, teplota by neměla překročit cca 26°C (to již dochází k většímu úniku jak alkoholu, tak i "buketních" látek, spolu s C02 a je též větší nebezpečí "zvrhnutí" kvasu) a neměla by... celý příspěvek >
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika