Příspěvky uživatele - vrana1

Rakytník řešetlákový, 30.3.2010
to by se musešla znát odrůda, aby se dalo vyčíst jak vysoko to poroste.Ščerbinka roste myslím jen 2m, ale není tu.ty co tu jsou a množí se hergo a leikora jsou asi 5m, sluníčko a krasavice asi 4m. Sháním dva samce.
Přezimování jedlé mochyně, 27.3.2010
vždy když mám nějaký plod z něčeho co mi chutná, tak ho rozmáčknu na noviny aby tam zůstaly semena, nechám uschnout a dám do zásob semen, předem napíšu rok. časem vyseju neb vyhodím. Pěstujete-li moch.Per. potom stačí v obyčejné záhonové půdě a... celý příspěvek >
Arguta, kolomikta, aktinidie, 20.3.2010
jemné listy, širší, ozubené, a navíc na jaře nabírají barvu do bíla, růžova, fialova,to je kolomikta.Ted teda potřebujete z kruhu samce arguty a samici kolomikty.až to dopěstujete, tak si pochutnáte. Včera mi zas jeden vynydal, že jsem mu dal... celý příspěvek >
Dřín a roubování, 20.3.2010
V kievě dříny očkují na semenáče.
Mičurinův Granátový, 20.3.2010
Já bydlím v Bystrém naproti školy.Jede se sem z Pržna, je to asi 5km a celou cestu jsou podle silnice zasazeny jeřabiny, některé fialové, ale dost malé, jiné černé roubované, těch je nejvíc, ty uživí ptáky po celou zimu, nějak to cvrčí, asi... celý příspěvek >
Jaké exotické ovoce do bytu?, 20.3.2010
U Frýdku Místku v Dobraticích žije pan Poloch, má vytápěný skleníček a co mne udivilo, je, že je soběstačný s ananasy.Má regály asi 60-65cm nad sebou a na nich asi 5litrové květináče a na poszim každý ananas dozrává o váze asi 2kg. Samozřejmě v... celý příspěvek >
Rakytník řešetlákový, 13.3.2010
Rusko má největší sbírky v Barnaul, píšou že asi 700 odrůd, tam to šlechtí.Nejvíc prý používali Hypophae rhamnoides, subsp.Mongolica.Tak je jasné, že z ruska něco sehnat je nikdy nekončící práce.A potřebná. Naši republiku rakytník z přírody nějak... celý příspěvek >
Kiwi, 23.2.2010
Vašek neb někdo jiný říká, že issai nemá tu správnou lahodnou chut, no ale sní se taky.já už ji sázet nebudu, mám dost lepších jen jsou malé.
Máte někdo zkušenost s odrůdou Ligol?, 14.2.2010
před tydnem jsem si je koupil v obchodě.Někdo tu píše, že jsou červené, moje byly zelenožluté, chutné.Moje představa byla, že jsou lepší.Zkusím ještě ten vitos.ligol asi sázet nebudu ač není špatné
Kiwi, 5.2.2010
gratuluji k pěkným výsledkům!     ted uz je v republice mnoho odrůd a zkouší se.Tak do 4 let budou vyzkoušeny a doporučovány nejlepšé.Věřím, že se tam najdou i takové, které tolik nepálí.Já na to alergii nemám, jím to klidně ale... celý příspěvek >
Houby z lesa na zahrade, 1.2.2010
načirůvky dvoubarvé, takové nafialovělé jsme nechodili do lesa, ale na labské louky.Tam stačilo z dálky se podívat na louku, a kde byla tráva do kruhu trochu tmavší než jinde, tak po obvodu toho kruhu rostly.Nejvíc na podzim, dokonce na štědrý den... celý příspěvek >
Kiwi, 26.1.2010
Kiwi z obchodu vám vyroste i bez stratifikace, bez zimy. Stačí vyset i na jaře.Venku vám ale většinou zmrzne.V dubnu a květnu se prodávají v Makro i jiných hardy kiwi z nového zélandu a chile.Jsou to vybrané dobré odrůdy, z nich si můžete zkoušet i... celý příspěvek >
Kiwi, 26.1.2010
Vysévám Hardy kiwi=odolné druhy actinidia arguta a kolomikta už asi 45 let.Nešlo sehnat sazenice, nebyly na to peníze, tak se sehnaly semena.Tyto druhy musí být vysety už na podzim a ponechány pod sněhem neb zajistit střídání teplot jak píše... celý příspěvek >
Rakytník řešetlákový, 23.1.2010
zatím díky za nabídku pomoci, ale dal jsem to odborníkovi k množení, on mi pak ty odrůdy vrátí.jinak jsou jen v rusku asi 120 odrůd a v usa pár takových.Co je v rusku by mohlo být i někde na ukrajině neb v bývalých státech sssr,=litva, lotyš a j.... celý příspěvek >
Léčivé česneky, 23.1.2010
allium stipitatum je tady v mnoha odrůdách. Když něco hledáte, dejte si latinský název do google a pak můžete zkoušet kde se to dá sehnat.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika