Příspěvky uživatele - jaras

Domácí šunka, 8.9.2008
Pane Miloši, děkuji za reakci a pokud bych dělal šunku druhým způsobem, tozn. na malé kousíčky bez láku; mám při vaření dolít vodu do šunky dle receptu, nebo vařit jen tak nasucho a spoléhat na vodu obsaženou v mase? Děkuji, J.
Domácí šunka, 8.9.2008
Pane Alí, děkuji, pravda, maso bývá na větší kusy. S rychlosolí se mi doma opravdu nechce začínat..
Lávový gril - deska, 8.9.2008
Dobrý den, lávový kámen máme a praskání se nevyhnete, je to přirozená vlastnost, kámen není zvyklý na takové vnitřní tepelné pětí. My ho máme v kovovém rámu, když praskne, zacelí se sám výpekem při grilování..Mnozí si jej dost chválí, sám musím říci,... celý příspěvek >
Ostropestřec mariánský, 8.9.2008
Ostropestřec se opravdu užívá jako prostředek pro léčení jater. Je bezvadný třeba po antibiotikách, nebo po žloutence..o masti z listů nic nevím, ale předpokládám, že bude zbytečná, ostropestřec neobsahuje takové látky, které předpokládáme, že by... celý příspěvek >
dotace, granty, 9.7.2007
Dobrý den, můžete mi někdo poradit, na koho se mám obrátit, když chci požádat o dotaci, či grant na ovocný sad? Děkuji, Jaras.
čím stříkat meruňky?, 22.3.2007
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jakým přípravkem  by se měly letos stříkat meruňky, aby zabral proti moniliovému úžehu (monilia) a proti hnědnutí listů meruňky (gnomonia)? díky za odpověď, Jaras.
Třtina křovištní, 8.8.2006
Dobrý den, poraďte mi, prosím, rozmnožuje se třtina (spp) i generativně? Děkuji za odpověď, Jaras.
ochrana meruněk, 2.8.2006
Dobrý den, chtěl bych požádat praktikující zahradníky, jestli by mi mohli poradit které choroby a škůdci skutečně ohrožují naše sady, resp.proti čemu se opravdu stříká? Děkuji, Jaras.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika