|
Italia giant, 22.7.2018  Dnes obraná IT Giant sladká, stredne štavnatá minimum kyseliniek sladkosť 20 Brix manželka vravela chuťovka, prvá uroda tejto odrody. |
 |
Verry Cherry plum, 20.7.2018 Zdravím vás páni zahradkári, konečne som sa dostal na int.veľmi dobrý kámoš žil 9 rokov v usa teraz býva v česku, dnes mi napísal, pozná tohto kríženca je v usa velmi populárni a chutný, nedá sa zohnať stromek ani vrúbel.Teraz som našiel dalšiu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Verry Cherry plum, 19.7.2018  Maurice Cameron z Kalifornie predctavil lahodný nový hybrid križenca čerešne a slivky Verry Cherry plum je menšie ako tenisová loptička vysadenú ju ma na 160ha.Píše je to unikátne nové ovocie, plné chuti s príchuťou štavnatých čerešní a rozkošných... celý příspěvek > |
 |
Aprix 116, 16.7.2018  Pavel dnes dozrela kámošovi marhulka Playacot písal chuťovka.Talianska a Španielska stranka predcavila neskoršie dozrievajúce marhulky Aristo, Milord, Nelson, Red buffalo. |
 |
Pavias, 16.7.2018  Kámoš poslal foto broskyne Argos ktorá mu dozrela, vravel vinikajúca chuťovka zoženie si dalšie pávie. |
 |
Ploché broskve, 15.7.2018  Kámošovi dozrela plochá broskyňa Concetina velmi sladká nádherne aromatická. |
 |
Aprimira, Aprikyra, Aprisali, 8.7.2018  Mimmo na porovnaie Aprimira, foto staršieho data. |
 |
T 9, 7.7.2018  IT 9 sa tiež vyfarbuje nádherné velké slivky, radosť na ne pozerať tiež si počkám až dozreje. |
 |
IT 10, 7.7.2018  Krásne sa vyfarbila T 10 plody sú veľké nádhera na koštovku si ešte počkám. |
 |
Halyomorpha halys, 6.7.2018  Dnes na talianskej stránke písali o tomto škodcovi, ktorý im robí problémy, postreky tak nezaberajú, ako nové ochrané siete, cez ktore sa nedostane dnu. |
 |
|
 |
Velkopavlovická, 4.7.2018 Dnes som koštoval Vekopavlovickú plody velké ako pomaranče, ale preto ta velkosť lebo na jar premrzla zostalo tak 40% plodov, chuť výborná ale zasa monilia hnije na strome tak ako maďarska ostatné odrody to nerobia je to škoda. |
 |
Meruňka Maďarská - jaké máte zkušenosti, 4.7.2018  Maďarská už je skoro obraná chuťovo je tento rok výborná, menej plodov jarný mráz ju preriedil, ale zase ta monilia na plodoch dám foto madarskej klon vruble zobraté z 50 roč.stromu tejto odrode mráz nevadil ešte len teraz dozrieva podpník myro. |
 |
Cot 10-90, 4.7.2018  Cot 10-90 vruble z španielska podpník myro. vydržala jarné mrazi preto som zariskoval nechal som 2 plody na skúšku aká bude chuťovo sa dozviem za pár dní. |
 |
Italia giant, 4.7.2018  Italia giant túto slivku som dostal od kámoša, vruble z talianska podpnik wavit tiež dozrieva uvidím aká bude chuťovo. |
 |
Topimmun, 4.7.2018  Topimmun práve dozrieva nádherná úroda tiež jej nevadia jarné mrazi. |
 |