|
Je toto phlox?, 10.8.2014  Je toto phlox, prosím? |  | Co to je za kytku, prosím?, 10.8.2014 Lído, moc díky. |  |
|  | Co to je za kytku, prosím?, 10.8.2014  Co to je za kytku, prosím? |  | Co je to za rostlinu?, 4.2.2010 toto je mladší rostlina a nemá ještě dostatečně vyvinuté ztluštění kmínku (nebo co to je). Dokáže se i větvit. Pokud tedy budete vědět alespoň něco o této rostlině, dejte prosím vědět. Při přerušení kmínku z ní vytéká hustá silně lepivá bílá... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 4.2.2010  viz obrázek |  | Je letnička, co kvete v květnu?, 23.1.2010 existuje letnička, kterou bych teď zasadila ze semínka a kvetla by v květnu na Den matek? |  | Marťanská kytka - co to je?, 22.1.2010 Pane Jančo, děkuji a smekám před Vašimi znalostmi. |  | Marťanská kytka - co to je?, 21.1.2010  netušíte někdo, co je to za kytku? |  | Co jsou to za keře?, 23.12.2009 Děkuji, Josefe, s tím trojpukem máte určitě pravdu, s tím jasanem - dívala jsem se, ten má více listových pater, tenhle je typicky pětičetný |  | Štěně a bleška, 23.12.2009 Pokud se štěně drbe, je potřeba ho prohlédnout pořádně, nemusí se drbat jen kvůli bleše, příčinou může být alergie, to, že ho lechtá nový obojek nebo plísňové onemocnění na bříšku.
Pokud má blechy, nejčastěji se vyskytují u kořene ocasu, na krku a... celý příspěvek > |  |
|  | Pes štěká, 23.12.2009 Zkusili jste protištěkací obojek? |  | Co jsou to za keře?, 23.12.2009  viz fotky
omlouvám se za jejich kvalitu a nedostatek info, ale protože to není můj původní dotaz, bohužel, víc k tomu říci nemohu. Snažila jsem se to rozluštit po atlasech ozdobných keřů, ale nenašla jsem nic, čemu by se to podobalo, max trochu... celý příspěvek > |  | Co je to za kytku?, 19.11.2009  obrázek jsem ještě zvětšila, ten stonek je čárkovaný, nikoliv tečkovaný |  | Co je to za kytku?, 18.11.2009  co je tohle za pokojovku, prosím? |  | Co je to?, 4.11.2009  bylo to nalezeno pod stromem, bohužel, nevím jakým
|  |
 |
|