|
Zálitek, 11.8.2013 Kalvádosu bylo skutečně jenom prst nad višněmi, takže v 3,5 l sklenici od okurek cca 2 litry, a po ztažení prosypat cukrem jsem myslel proto, že bych s višni dostal ještě nějakou šťavu, než je pak nějak dále využiji(pohár, pudink apod.).Takže... celý příspěvek > | | Zálitek, 10.8.2013 Prosím, nebuďte na mně tak tvrdí... | |
| | Zálitek, 7.8.2013 Když zaleji višně 70-ti procentním kalvadosem a po třech týdnech stáhnu, nakolik mi klesne síla kalvadosu?,a má pak ještě cenu prosypat višně cukrem? | | Jádro, 10.2.2013 Kterou část z jádra oddělit, coby jakoby nejkvalitnější.Zbytek chci použít na druhotné výrobky(likéry, zálitky atd.) | | Skleněný chladič, 15.7.2012 Poradíte někdo prosím, kde sehnat skleněný spirálový chladič? | | Zakalená slivovice, 3.1.2012 Stalo se mi, že v půl litru zředěné slivovice, zapomenuté venku-čímž vystavené mínusovým teplotám, se objevily lehounce bleděmodré chuchvalce, které jsem odstranil zcezením přes kávový filtr(na filtru jsem pak nevypozoroval nic).Slivovice byla... celý příspěvek > | | Destilační přístroj, 9.10.2011 Jaké médium do dvoupláště.Prosím poradite někdo jaký použít nejvhodnější olej do dvoupláště.A třeba jak dlouho by mi tam vydržel třeba fritovací? | |
|
|