Příspěvky uživatele - Reniii

Jaro 2014, 13.2.2014 Obsahuje fotku
Jaro je tady... tak honem fotky vašich prvních letošních jarních kvítků sem
Lilkoviště 2014, 12.2.2014 Obsahuje fotku
Taky jsem už vysela a semínka lezou.... Matrosik byl moc pěkný lilek, to Carlson mě loni hrozně zklamal - vůbec neodpovídal obrázku na sáčku a měl jeden plod. Semínka jsem už vyhodila.
Co to je a lze zachránit?, 9.2.2014
Obyčejná tlustnice... před lety jsem si u bývalého vzala kousek a nechala pustit kořínky ve vodě, normálně jsem jí pak zasadila do květináče. Stále se má dobře a to roste na severním okně v né moc teplé místnosti... podle mě nezničitelná květinka.
Pomůžete určit tento strom?, 3.2.2014
Vzhled odpovídá... kůra netuším... třeba to bude sekvojovec
Nezabúdli ste na sýkorky?, 2.2.2014
Krása , stehlíky jsem tady nikdy neviděla. Letos i málo sýkorek lítá na krmítko... nejméně týden si nikdo ani nezobnul, sousedi asi dávají lepší dobroty 
Založení trvalkového záhonu, 27.1.2014
Marie, máte to moc pěkné
Pozná někdo prosím co to je?, 24.1.2014
Budete zklamaná, modrá pivonka neexistuje... bude maximálně s nádechem do levandulové, modrá jen ve photoshopu . Co se týká výsevu semínek, doporučuji přečíst tento článek.
Tekvice - recepty osobne odskúšané, 23.1.2014 Obsahuje fotku
Na lívanečky padla menší polovina (doufám že to nečtou žádní matfyzáci ) dýně na fotce. Je to přesev Sweet Dumpling. Druhá polovina šla do koláče. Není špatný ale dělám i lepší dobroty, dostal známku 2-. Je to upravený recept z... celý příspěvek >
Moje nové tekvice 2014, 23.1.2014
Tak ty dýnové lívanečky z Toprecepty 200g dýně,100ml mléka,100g hladké mouky,4 lžíce cukru moučka,2 lžíce oleje,4 vejce,1 lžička skořice, trochu rumu,1 prášek do pečiva, špetka soli Dýni nakrájíme na kostky pak ji se skořicí povaříme, potom... celý příspěvek >
Moje nové tekvice 2014, 22.1.2014 Obsahuje fotku
Peter, nejsem si jistá jestli mám 100% Sweet Dumpling... semínka jsem dostala a byla z přesevu. Podle vašeho obrázku, je moje SD něčím míchnutá ale je chutově dobrá. Včera jsem z půlky udělala lívanečky, zítra z druhé půlky budu dělat buchtu. Jednu... celý příspěvek >
Papírák, 19.1.2014 Obsahuje fotku
Louskáček hříbeček vypadá krásně Předloni jsem měla velkou úrodu ořechů, odrovnala jsem na nich louskáček od Tescomy , celý rok jsem koukala co bych koupila za náhradu, nakonec jsem si nevybrala a skončila u staré paličky na maso. Loni bylo... celý příspěvek >
Liči, 15.1.2014
Taky se na to chystám Dle knížky Subtropy - p. Šamla... směs rašeliny a písku 1:1, teplota 25C, vlhké prostředí a chránit před sluncem a během 4týdnů jsou venku.
Rajčata pro sezónu 2014, 15.1.2014 Obsahuje fotku
Já používám lakovou fixu, stojí víc (cca 50,-) ale vydrží a obyčejné plastové jmenovky ze zahradnických potřeb, balení 100ks stálo asi 30,-
Co zapravit na jaře do zeminy ve skleníku, 9.1.2014
...kdoví jak bude za měsíc nebo za dva. Udělám to ted, dokud je pěkné počasí . Loni jsem vyměnila vyžilou hlínu asi za tři kolečka kompostu, tak letos bych dala jen při sázení pod rostliny.  Granul. hnůj jsem zaryla už na podzim a něco málo... celý příspěvek >
Co zapravit na jaře do zeminy ve skleníku, 9.1.2014
Díky ...musím si tedy sehnat ještě nějaký igelit, měla jsem jen asi na 1/3 skleníku.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika