Příspěvky uživatele - 143.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 22.8.2010
Naprostý souhlas. Třeba sousedi, kterým jsem prodal sekačku s Briggsem se nenechali přesvědčit, že je to čtyřtakt a stále tam dávají benzín s olejem. Sekačce je už dvacet let a motor má ještě nádrž z hliníkové slitiny. Bohužel u upevňovacího šroubu... celý příspěvek >
Partner Colibri IIS údržba, 22.8.2010
Takže pro jistotu. Je to ten vyžínač s dole ohnutou trubkou. Samozřejmě s poměrem 1:40 vám bude kouřit a s 1:50 se kouřivost sníží. Zřejmě bude karburátor nastaven na bohatší směs a po zajetí by se měl nechat v servisu seřídit, ale to ještě neřešte.... celý příspěvek >
Sud na vodu, 22.8.2010
Jenom vodu vylejte a budto ho přikrejte nebo prostě položte na bok. R.
Partner Colibri IIS údržba, 21.8.2010
Pořád nerozumím tomu, proč hlavu mažete. Má snad vyžínač úhlový převod? Já předpokládám že je pohon řešen lankem, které se nemusí mazat a dole je pouze bezúdržbové ložisko. V návodu něco o mazání lanka a ložiska máte? Kouří motor při poměru 1:50? R.
Výměna oleje - Yard Man, nemůžu najít, 8.7.2010
Je to pro me pocta, ze si me pane Vyslouzile pletete s Radkem B., ale ja nejsem tak temperamentni a uz vubec servisak. R.
Výměna oleje - Yard Man, nemůžu najít, 8.7.2010
Nevim jak to ma tato sekacka, ale u meho Al-ka je sroub zrovna pod krytem klinaku, ktery bych musel pri vypousteni oleje odsroubovat. Proto jsem navrhl bezny a jednoduchy zpusob vymeny oleje pres nalevaci otvor. R.
Výměna oleje - Yard Man, nemůžu najít, 7.7.2010
Zrejme bude ten sroub nekde pod krytem klinaku. Doporucim vam spise olej vylevat nalevacim hrdlem. Je to jednodušší. R. Jeste doplnim jak pise kolega. Nikdy motor nenaklanejte smerem ke karburatoru. Ten musi byt vzdy nahore. R.
mech v trávníku, 13.11.2008
Mam tez mech na zahradce a jelikoz travu na nic nepotrebuji a kompostuju ji tak mi mech nevadi. Ba prave naopak je to hezke spestreni monotoniho travniku, ale je to vec vkusu.
Udrzba hnaciho lanka u benzinoveho vizinace, 28.10.2008
Vlastnim jiz delsi dobu vyzinac Partner a zajimalo by me jestli se nejak musi mazat hnaci lanko nebo je tento zpusob pohonu bezudrzbovy. Jeste jsem to nemel rozdelane tak ani nevim jak to vlastne vypada. Muzete mi nekdo poradit? Dekuji Radek.
Uskladneni krovinorezu, 12.10.2008
Dekuji za radu. R.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika