Příspěvky uživatele - 64.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba jablka, 7.11.2008
Není za co. Strupovitosti bylo letos dost, taky mám občas sem tam menší či větší ďubku a postřik byl. Tak dobrou chuť dětem i Vám. M.R.
Choroba jablka, 7.11.2008
Jablkům nic není, úplně v klidu je jezte, nejsou pouze vzhledově pěkná. Pokud není napadení tak vysoké, aby se tvořily praskliny a od nich plody hnily, je to "kosmetická vada". V zimě nezapomeňte řezem provzdušnit korunu a pak zjara či... celý příspěvek >
Ježek, 7.9.2008
K nám na zahradu když omylem zabloudí ježek, Lucky štěká jak šílený. Běhá kolem v kruhu a hrabe. Takže musíme ježka šetrně přemístit a nově vysít trávu do "čarodějného" kruhu, ovšem který není z houbiček, ale pěkně vydrásaný do země. M.R.
jak vybrat živý plot, 7.9.2008
Myslím, že rovněž není zanedbatelná "hloubka" předpokládaného plotu. Pokud nejste omezen místem, můžete volit i do větší šířese rozrůstající keře. Kdyby byla potřeba mít živý plot co nejužší, je úplně ideální nechat pletivo porůst... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika