Příspěvky uživatele - 0.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Květy lilií, 17.6.2009
Dobrý den, přikládám fotečky prvních vykvetlých lilií.Když mi na jaře přišly, byl záhon ještě pod vodou a částečně ledem. Nezbylo mi nic jiného než je letos provizorně zasadit do květníků a nechat na terase. Krásně vykvetly a doufám, že po přesazení... celý příspěvek >
Trvalky - stále kvetoucí záhon, 17.6.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, já mám po někud větší trvalkový záhon, mám velkou zahradu a tak jsem se mohla rozmáchnout,...Záhon je zakládaný cca 6/2007. Dvě sezony jsem to taky řešila dosadbou letniček, letos už se mi skoro vůbec nevešly - trvalky se dost rozrostli.... celý příspěvek >
Jahodová pyramida?, 15.6.2009
Jako děti jsme měli pyramidu vytvořenou mím dědečkem. Byla z tlusčích prken, měla čtyři patra a spodní hrana byla myslím cca 1,5m s tím že vrchní patro bylo osazeno 4 sasenicemi - každá do rohu. střed pyramidy měl vydrenážovaný štěrkem - zem byla... celý příspěvek >
Rozarium anglickych ruzi, 4.6.2009
Dobrý den, Lili chci poděkovat za Váš odkaz na stránky německé pěstitelky. Jsou úžasný. Bohužel německy neumím, ale ty obrázky jsou fakt inspirace,...a nejen pro "růžaře". Já jsem na zahradě začala smíšeným záhonem cca 20mx5m, kde na zadní... celý příspěvek >
Oskeruše - zkušenosti s pěstováním, 1.6.2009
Zdravim, mám na zahradě 5 letou oskeruši o výšce asi 270 cm, roste jako z vody.Poslední dva roky ale začali černat a schnout větvičky a na kmínku a větvičkách se začali objevovat jakési vředy čico o velikosti asi 1,5 cm, jako když začíná mokvat... celý příspěvek >
Albizia, 30.5.2009
Chtěl jsem přiložit foto, ale nemůžu se přihlásit, pokud se mi to povede tak ji ještě dodatečně přiložím.Je možné že je moje albízie tak mala proto že je stále v květináči, na zahradu jsem ji nesadil jelikož jsem teprve před dvěma dny zjistil že se... celý příspěvek >
Albizia, 28.5.2009
Zdravim, mám doma albízii v květináči už asi 15let a pořád je tak nějak přichcíplá, po 15 letech má výšku kolem 40 cm a to se o ni starám jak můžu.Myslím že podmínky má dobré, v létě je společně se středomořskými rostlinami(fíkovník,... celý příspěvek >
Husqvarna LC 48 ve - zkušenosti, 18.5.2009
V pátek jsem tuto sekačku přivezl a včera poprvé vyzkoušel. Nevím, zda jsou mé poznatky pozitivní nebo negativní, protože terén na kterém jsem to zkoušel byl z části neudržovaný, tráva tak 30-40 cm někde tak do 10cm, vlhký, nerovný. Mulčování, tedy... celý příspěvek >
Stevia rebaudiana (cukerná), 16.5.2009
Dnes jsem koupila stévii v zahradnictví se spoustou bylinek a bylo mi řečeno, že v listopadu zatahuje a má se nechat přes zimu odpočívat v chladném místě a téměř vůbec nezalévat!
Pochlubte se svojí zahrádkou, 16.4.2009
Dobrý den, díky za pochvalu. Dětský koutek jsme si dělali také svépomocí.Je to smrkové dřevo, přivezené z lesa. Hned čerstvé jsme ho oloupali - pak to už nejde. Skluzavku jsem posehnali v bazaru - původně byla součástí vybavení v pokojíčkách. Na zimu... celý příspěvek >
Jarní sříhání trav, 26.3.2009
Dobrý den, už jste ostříhali trávy, není brzy nebo naopak dlouho děkuji.L.P.
Živý plot z buku?, 22.3.2009
Už dlouho hledám, z čeho živý plot. Docela mě zaujal BUK. Nemáte s ním někdo zkušenost? Máme velkou zahradu, ale není na ní soukromý. Potřebuji něco, co udělá zástěnu, hezky to vypadá a celkem rychle roste. Také mám hodně malé děti, proto nechci... celý příspěvek >
Vyvazování převislých stromů, 20.3.2009
Dobrý den, chápu to dobře, když si pořídím dejme tomu naroubovanou vrbu ve výšce 60cm a začnu jí vždy jednu větev vyvazovat a ostatní postupně ostříhám, časem mi vznikne třeba 2m kmen, kde budou zacelené řezné rány? Děkuji za odpověď jsem... celý příspěvek >
rododendron, 17.3.2009
Pro paní Ollinu: Dobrý den, teda to je nádhera, nevěřila bych tomu že takhle krásně obrostou,...Já bych se teda bála, že o ně přijdu, ale jak je vydět tak to jde. Je to krása,...Lenpel
mulčování kůrou a cibuloviny, 9.3.2009
Já mám zaplachtovanou terasu - val u ní a mám tam dané drobné cibuloviny, aby tam něco kvetlo. Mám plachtu klasicky rozřízlou do kříže tak když sazím dřeviny a potom přikryté kůrou.Mám tam takhle skalkové kosatečky, hyacinty, ocůny. Na podzim jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika