|
Příspěvky uživatele - 67.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
víkend, 12.7.2008 Dostal jsem za úkol přesadit několik orchidejí - phalaenopsis. Nejsa ani amatérsky vzdělán v pěstební problematice, prošel jsem si zdejší příspěvky a stále, kromě zálivky, toho moc nevím. Prosím, můžete mi poradit v následujícím:
1. V kterém... celý příspěvek > |  | million bells - hnědé listy, 10.7.2008 Tak děvčata vy tu pláčete a nikdo vás nepotěší. No obavám se, že ani já vás nepotěším. Milion bells nepěstuji, takže zkušenosti žádné, přesto bych si dovolil vyslovit svůj názor. Petúnie, surfinie, milion bells - všechno jedna sorta, takže rostliny... celý příspěvek > |  |
|  | Ojedené zemiaky - že by krtonožka?, 8.7.2008 Z vašeho dotazu není zřejmé, zda víte o tom, že krtonožky na zahradě máte či nikoliv, anebo vycházíte pouze z úvahy, že by to krtonožka mohla být. Chybí i popis toho, jak jsou brambory požrané. Nicméně jako dlouholetý majitel zahrady s... celý příspěvek > |  | housenka, 6.7.2008 Tohle je housenka z rodu Chiquita magnus a její domovinou je Kostarika, kde se převážně živí banány. Patrně se zde vzala se zásilkou tohoto ovoce. Pokud najdete ještě jednu, není to ještě kalamita a důvod k panice, ale pro jistotu dejte pod každou... celý příspěvek > |  | Svetlé fľaky v tráve, 6.7.2008 Nevím, co si představit pod pojmem "novězaložený trávník", možná i rok starý je novězaložený, ale já bych rozhodně tak brzy Bofix neaplikoval. A pokud byla ta nutnost, měl jste nejprve nechat vyrůst plevele a jejich semena a aplikovat... celý příspěvek > |  | Astry - vadnou na záhonu, 5.7.2008 Zkuste třeba www.zahradaweb.cz/projekt/clanek.asp?pid=2&cid=5074
Není zač. |  | moli, 30.6.2008 Já si vůbec nemyslím, že s moučnými moli je to věčný boj. Důležité je, nedat molům šanci. Vše do čeho se moli s oblibou pustí je nutno skladovat ve vhodných obalech. Je to samozřejmě především mouka, krupice, strouhanka, bílé pečivo, hotová... celý příspěvek > |  | zablokovaná brzda motoru, 29.6.2008 ...ach, ty nešťastně šťastné blondýny... |  | zablokovaná brzda motoru, 29.6.2008 Smiřte se s tím, že ne všechno se dá přes internet udělat. Nejčastěji to bývají děti, slepé střevo a zahradní sekačky, ale i celá řada jiných věcí. Mě se stalo něco podobného s autem. Jedu, jedu a najednou hup cuk a stál jsem, a to všechno z... celý příspěvek > |  | Petúnie - odstraňování zvadlých květů, 24.6.2008 Myslím, že bychom v tom neměli dělat tazatelce zmatek. Pokud já napíši, že květy se nemají odstraňovat, bude tam, kde byla. Tak jako vy, to asi dělá většina z nás. Otázka je, co je správné a z logiky věci bych se také přikláněl k zmiňovanému bodu 3 v... celý příspěvek > |  |
|  | Do kdy sázet trvalky - i v létě?, 22.6.2008 Listy narcisů a tulipánů můžete bezpečně, když už budete chtít postupovat učebnicově, po šesti týdnech po odkvětu ostříhat. Navíc tulipány by se měly každoročně minimálně po této době ze země výjmout, právě i kvůli kvetení v příštím roce.
Jinak... celý příspěvek > |  | špatný kompost - proč?, 17.6.2008 Pro mne to naznačuje, že váš případ je ještě záhadnější. Jednak by to chtělo foto, jednak bližší popis co vám opravdu usychá. Zda květiny v truhlících, kde můžete použít pouze kompost či i na záhoně, a to i zeleninovém. Přece zeleninu nepěstujete... celý příspěvek > |  | Čím kosit kolem plotu?, 17.6.2008 Asi to bude pro vás překvapení, ale k tomuto účelu už před mnoha lety vymyslel nějaký šikula strunovou sekačku. |  | Choroba rajčete, 16.6.2008 Už je mi to až hloupé se stále opakovat, ale prohlížely jste rostlinu lupou? Listy mi dost připomínájí napadení sviluškou. |  | co je to za chorobu?, 15.6.2008 Nejprve k reakci hosta 46.152. S pěstováním révy nemám skoro žádné zkušenosti, ale se sviluškou se znám dobře. Že by réva reagovala až tak, že jí vypadává pletivo?
K vašemu dotazu. U každého chemického přípravku je tzv. ochranná lhůta, což je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|