Příspěvky uživatele - 67.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
víkend, 12.7.2008
Dostal jsem za úkol přesadit několik orchidejí - phalaenopsis. Nejsa ani amatérsky vzdělán v pěstební problematice, prošel jsem si zdejší příspěvky a stále, kromě zálivky, toho moc nevím. Prosím, můžete mi poradit v následujícím: 1. V kterém... celý příspěvek >
million bells - hnědé listy, 10.7.2008
Tak děvčata vy tu pláčete a nikdo vás nepotěší. No obavám se, že ani já vás nepotěším. Milion bells nepěstuji, takže zkušenosti žádné, přesto bych si dovolil vyslovit svůj názor. Petúnie, surfinie, milion bells - všechno jedna sorta, takže rostliny... celý příspěvek >
Ojedené zemiaky - že by krtonožka?, 8.7.2008
Z vašeho dotazu není zřejmé, zda víte o tom, že krtonožky na zahradě máte či nikoliv, anebo vycházíte pouze z úvahy, že by to krtonožka mohla být. Chybí i popis toho, jak jsou brambory požrané. Nicméně jako dlouholetý majitel zahrady s... celý příspěvek >
housenka, 6.7.2008
Tohle je housenka z rodu Chiquita magnus a její domovinou je Kostarika, kde se převážně živí banány. Patrně se zde vzala se zásilkou tohoto ovoce. Pokud najdete ještě jednu, není to ještě kalamita a důvod k panice, ale pro jistotu dejte pod každou... celý příspěvek >
Svetlé fľaky v tráve, 6.7.2008
Nevím, co si představit pod pojmem "novězaložený trávník", možná i rok starý je novězaložený, ale já bych rozhodně tak brzy Bofix neaplikoval. A pokud byla ta nutnost, měl jste nejprve nechat vyrůst plevele a jejich semena a aplikovat... celý příspěvek >
Astry - vadnou na záhonu, 5.7.2008
Zkuste třeba www.zahradaweb.cz/projekt/clanek.asp?pid=2&cid=5074 Není zač.
moli, 30.6.2008
Já si vůbec nemyslím, že s moučnými moli je to věčný boj. Důležité je, nedat molům šanci. Vše do čeho se moli s oblibou pustí je nutno skladovat ve vhodných obalech. Je to samozřejmě především mouka, krupice, strouhanka, bílé pečivo, hotová... celý příspěvek >
zablokovaná brzda motoru, 29.6.2008
...ach, ty nešťastně šťastné blondýny...
zablokovaná brzda motoru, 29.6.2008
Smiřte se s tím, že ne všechno se dá přes internet udělat. Nejčastěji to bývají děti, slepé střevo a zahradní sekačky, ale i celá řada jiných věcí. Mě se stalo něco podobného s autem. Jedu, jedu a najednou hup cuk a stál jsem, a to všechno z... celý příspěvek >
Petúnie - odstraňování zvadlých květů, 24.6.2008
Myslím, že bychom v tom neměli dělat tazatelce zmatek. Pokud já napíši, že květy se nemají odstraňovat, bude tam, kde byla. Tak jako vy, to asi dělá většina z nás. Otázka je, co je správné a z logiky věci bych se také přikláněl k zmiňovanému bodu 3 v... celý příspěvek >
Do kdy sázet trvalky - i v létě?, 22.6.2008
Listy narcisů a tulipánů můžete bezpečně, když už budete chtít postupovat učebnicově, po šesti týdnech po odkvětu ostříhat. Navíc tulipány by se měly každoročně minimálně po této době ze země výjmout, právě i kvůli kvetení v příštím roce. Jinak... celý příspěvek >
špatný kompost - proč?, 17.6.2008
Pro mne to naznačuje, že váš případ je ještě záhadnější. Jednak by to chtělo foto, jednak bližší popis co vám opravdu usychá. Zda květiny v truhlících, kde můžete použít pouze kompost či i na záhoně, a to i zeleninovém. Přece zeleninu nepěstujete... celý příspěvek >
Čím kosit kolem plotu?, 17.6.2008
Asi to bude pro vás překvapení, ale k tomuto účelu už před mnoha lety vymyslel nějaký šikula strunovou sekačku.
Choroba rajčete, 16.6.2008
Už je mi to až hloupé se stále opakovat, ale prohlížely jste rostlinu lupou? Listy mi dost připomínájí napadení sviluškou.
co je to za chorobu?, 15.6.2008
Nejprve k reakci hosta 46.152. S pěstováním révy nemám skoro žádné zkušenosti, ale se sviluškou se znám dobře. Že by réva reagovala až tak, že jí vypadává pletivo?  K vašemu dotazu. U každého chemického přípravku je tzv. ochranná lhůta, což je... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika