Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solo 656 - Hq 359 - Jonsered 2156, 17.2.2010
Pane M., nevšiml jsem si jakékoliv pomluvy, napsal jsem pouze a dnes mám již ověřeno, že ne jen svůj názor, zkušenost a pocity z práce s modelem HQ 575 XP!  Nechtěné vypínání není zapříčiněno "jinak zkroucenýma" rukama a není to jen můj "dojem",... celý příspěvek >
Olej Stihl, 2.2.2010
Doporučím vám zcela jednodušší a srozumitelnější zdroj, pokud tedy neumíte Německy lépe než Česky! Pod nabídkou - Návody k použití - drobný sortiment  - najdete vše potřebné, co je v prodeji alespoň v ČR! Nikoliv v Německu, nebo ostatním... celý příspěvek >
Husqarna 365, 1.2.2010
Takto provozovaná, v bezvadném stavu od 8 000 do 10 000,- Kč, podle solidnosti prodávajícího a ten váš by mohl solidní být.
Olej stihl HP, 31.1.2010
A dnes i nejistotě, že to je skutečně HP Ultra! Mám tu např. FUCHS a ten je taky zelený, stejně jako HP Ultra. Co v návodech zůstalo ze starých strojů a co ne, se můžeme dohadovat. Jisté je, že tyto nesrovnalosti mnoho důvěry a jedno u kterého... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 31.1.2010
Nevím jak vám, ale mně je z této stránky jasné jedno, olej Dolmar není nijak zvlášť dobře rozpustný, samomísitelný. Což mne celkem překvapuje už ve vstahu k uváděnému JASO, jeho jedním z hledisek na stupeň kvalifikace je samomísitelnost. Podívejte se... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 31.1.2010
No, jen jsem si tak lehce kop, nó , ty překlady jsou opravdu někdy HRŮZA!
Olej stihl HP, 31.1.2010
Pánové, podle návodů si myslím nemáte co ukazovat, pokud platí to co je uvedeno v oddílech "karburátor " a hlavně "zapalování", tak PS 500 žádný zázrak, mám jich ve sbírce takových dost! Zapalování s kondensátorem je překonané už... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 31.1.2010
S tou univerzálností o5 za ! Přidal bych ještě a není jich málo, skútry a Trabanty. Proč decky? Neumění míchat, pohodlnost (i profíci mi tu "odkládají"  20 litrové kanystry a pak si jen zaplatí obsah, hotovou směs) a pak, u mne je... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 31.1.2010
Tak za tohle máte 11.107 dvakrát za jedna!!! Prodejna o které jsem psal (Denicol vydávaný za STIHL), není značková, tím však nechci říct že neznačková nutně musí takový podraz udělat! Napíšu zde něco, co se mnohým určitě nebude líbit, ale je to dost... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 31.1.2010
Ahoj, vím, jen jsem to upřesnil, aby někdo zase nedělal ze STIHLáků pitomce. Souhlas, HP Ultra je pouze ve dvou baleních jak výše popsáno HH. 1b, zdroj vašeho zeleného by musel být opravdu zaručený, aby jste měl 100% jistotu, že pochází např. z... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 30.1.2010
Ta cena seděla do 31.12.2009! STIHL HP 1 litr s odměrkou 184,- Kč + 19 % DPH = 218,96 Kč! Ceník STIHL.  Od 1.1.2010 to je 184,- Kč + 20% DPH, tedy 220,80 Kč. Rozlévaný 55 litrů sud tu rozepisovat nebudu, už jsem ho taky viděl za 190,- Kč včetně... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 30.1.2010
Pozor, Castrol super TT je finální produkt, kdežto výrobci techniky většinou přidávají svá aditiva a další přísady do tzv. základů.
Olej stihl HP, 30.1.2010
Není třeba se omlouvat, obal je skutečně od HP i cena sedí. Osobně bych však nespoléhal na barvu a poměr zvolil 1: 50. Nejen popsané značky rozlišují druhy olejů barevně, horší však je, že někteří prodejci hřeší na barvu kvalitního oleje a vydávají... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 30.1.2010
K tomuto hodnocení jsem se, jak jste si mohl, ale očividně nechtěl povšimnout, nevyjadřoval. Pro mne však jednoznačně, spolu s popsaným, vypovídá o jeho velkých karbonujících složkách a jestli že je navíc v JASO zařazen do FC, vypovídá to o trošku... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 30.1.2010
Psal jste, že STIHL, který máte je zelený, jedná se tedy o STIHL HP Ultra a ten není minerální. Najděte si u STIHLu cz bezpečnostní list. Složení : "směs z následně uvedených látek bez povinnosti uvedení složení ". Uvedené katalogové číslo... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika