Dolmar a Metaltec

host - 176.32 (?)
1.9.2008 17:30

Radek,

1. fungoval interaktivny odkaz, ktory ste dali na diskusiu, alebo nefungoval? kliknite na neho a napiste, ano nacita mi stranku, nie nenacita mi stranku... teda preco ste zacal pisat o tom, ze som pomazany, ze vy mate asi iny internet a podobne... (mna keby ste na to upozornili, tak prve co urobim, tak sa idem pozriet, ci to funguje alebo nie a az potom sa vyjadrim)

2. o oleji sme diskutovali vcera, pisal som vam, ze cely svet pozna ako cerveny olej Stihl olej HP, vy ste tvrdil, ze je to 1:50, potom zase nasledovala sprska urazania... moja otazka, je pravda ze k 30.8. sa cerveny olej Stihl oznacoval ako Stihl HP? ano je, je to tak vsade na svete, aj v CR... vy ste mali len stare informacie, na zaklade ktorych ste tvrdili, ze nikdy sa inac neoznacoval len 1:50...

napisal som vam v tej diskusii x-krat, ze sa mozte mylit, ze sa nic nestalo, len doteraz nechapem, preco tie urazky, napadanie... J.S. mi casto pise, ze kopirujem prispevky, mam vam to skopirovat, co ste na moju adresu napisali? urazil som ja vas niekedy tak ako vy mna? ta tema bola viac ako tisickrat otvorena, kazdy si mohol urobit obraz o tom, kto ma pravdu...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 1.9.2008 16:36

To se sem nevleze, tam je někde nahoře kniha M. Tam je vše, v návodu, který vychází z testů je uvedeno pro 2 a 4T motory a j.. Trvá to delší dobu - načtení, je to velké.

host - 176.32 (?), 1.9.2008 16:56

inac ako dlho uz pouzivate Metaltec resp. Militec?

ked som pisal, ze som cital nazor na internete, ze niekto spochybnil, ze clovek, ktory bol podpisany pod textom pracuje na VS resp. je externy spolupracovnik, tak som vychadzal z tohto clanku, mimochodom, vyjadruje sa tam dalsi odbornik v oblasti a aj ten to spochybnuje...

http://www.rozhlas.cz/veda/technologie/_zprava/224864

host - 94.115 (?), 1.9.2008 17:07
že vás to baví :-DD H.

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 1.9.2008 17:44

Asi kolem 5-6 let, dle toho v čem. Nejdříve to bylo v Multicaru M22, neboť jsem si říkal nic nepokazím, ale součástky již jsou do origo motorů problém, tak zkusím, co to dovede - u nafty potřebujete tlaky a žhavení, zlepšení při startech je opravdu znatelné a žhavím max. 10 sec, dříve 30 sec., potom všechny 2T - do oleje pro směs, potom všechny 4T. Nejpozději u zmiňované Fábie - před cca 3,5 roky. Ostatní využití minimální - pouze ložiska u jízdního kola, brzdová prasátka - pod manžety u M22 - od té doby netečou, a kdo má M22 ví, že brzdy jsou chronický problém, zejména pokud ji necháte delší dobu stát. Ty nové 2 pily - co to zachránilo - to bych před tím nikdy nevěřil, kdybych to neabsolvoval sám resp. známý to později opakovaně potvrdil. Jinak je to fakt, že je to žrout času, tyto dlouhé diskuze, ale já jsem uklidil zahradu a udělal jsem co jsem měl v plánu. Mám to místo jiného posezení a doma, v pohodě.

host - 176.32 (?), 1.9.2008 18:01

len preto som sa pytal, lebo burliva diskusia prebehla aj v r. 2006 na tomto fore a tam ste pisal, ze to pouzivate 5 rokov, presli 2 roky a zase pisete ze to pouzivate 5rokov mozno 6, ale 1 rok sa niekde stratil... nevadi :) kto si to ma pamatat, vsak?

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 1.9.2008 17:16

Buny, buny, vy jste exot, já bych vás i bral, ale to by jste si musel občas taky ty diskuze přečíst. Připomínáte mi jednoho vašeho zpívajícího poltika, ten taky tvrdil, že rozluka státu je jediným možným řešením před vstupem do společné evropy a dnes tvrdí, že to ti "čehůni to chceli".  Jaké odkazy jste mi dal? Americké, Německé?  Čím jsem vás urážel, tvrzením, že žiju v Čechách a ne na Aljašce? Tak promiňte, omlouvám se vám a celému světu! Nikdy, nikde a nijak jinak se olej STIHL minerál neprodával, než jako HP, to co mám na obchodní faktuře je výmysl nějakého strejdy z garáže od vedle. Jak jste napsal, taky máte na bločku z kasy rohlík a kupoval jste špekáčky. České zastoupení STIHLu je parta diletantů, kteří si dělají co chtějí a nikdo je nenaučí dělat to pořádně.  Měli by se jít učit k vašim. STIHL HP 1l/ 255,-Skk je důkaz nestydatosti! Prodává se u nás stáčený z 55l sudů za 130,-Kč! Konečně je, ale někdo donutil prodávat olej HP jako HP a ne jako mazivo do šicích strojů.

K otázce přísad, nikomu je nenutím, nepoužívám je, ale jednu zkušenost jsem tady již napsal. Traktorový bagr JCB, proražená vana, vyteklý olej a mašina dojela tuším tak dva kilometry, možná by dojela ještě dál, ale strojník potřeboval jen ke mně, bohužel. Znát vás, řeknu mu aby to prohnal ještě tak deset, patnáct kilometrů. Stále se oháníte vysokoškoláky ve svém okolí, dobře, takže když pojedete s vysokoškolákem v autě a bude svítit červená a on vám řekne, že je zelená, budete mu věřit? Má přece vysokou a je to grafik a ten barvy pozná!

Asi se zase bude cítit uražený, je to vaše volba a já vám ji nenutím, ani nevyvracím, jen vás prosím o jedno, nereagujte na mé příspěvky.  Nejsem tak bohatý abych mohl utrácet čas s milionářem při jeho rozmarech.

Radek

host - 176.32 (?), 1.9.2008 17:30

Radek,

1. fungoval interaktivny odkaz, ktory ste dali na diskusiu, alebo nefungoval? kliknite na neho a napiste, ano nacita mi stranku, nie nenacita mi stranku... teda preco ste zacal pisat o tom, ze som pomazany, ze vy mate asi iny internet a podobne... (mna keby ste na to upozornili, tak prve co urobim, tak sa idem pozriet, ci to funguje alebo nie a az potom sa vyjadrim)

2. o oleji sme diskutovali vcera, pisal som vam, ze cely svet pozna ako cerveny olej Stihl olej HP, vy ste tvrdil, ze je to 1:50, potom zase nasledovala sprska urazania... moja otazka, je pravda ze k 30.8. sa cerveny olej Stihl oznacoval ako Stihl HP? ano je, je to tak vsade na svete, aj v CR... vy ste mali len stare informacie, na zaklade ktorych ste tvrdili, ze nikdy sa inac neoznacoval len 1:50...

napisal som vam v tej diskusii x-krat, ze sa mozte mylit, ze sa nic nestalo, len doteraz nechapem, preco tie urazky, napadanie... J.S. mi casto pise, ze kopirujem prispevky, mam vam to skopirovat, co ste na moju adresu napisali? urazil som ja vas niekedy tak ako vy mna? ta tema bola viac ako tisickrat otvorena, kazdy si mohol urobit obraz o tom, kto ma pravdu...

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 1.9.2008 18:34

Víte ono to je o něčem jiném, s tím odkazem, asi tam chyba byla, napsal jsem však, že kdo chtěl mohl si ho normálně okopírovat a kdo měl zájem, mohl se podívat a přečíst. Vy jste zájem neměl a to animaličký, musel by jste uznat, že pravda je i na méstraně. Položil jsem vám v této souvislosti několik otázek, odpověděl jste? Nikoli! Znovu opakuji, nežiju na Aljašce, nýbrž v ČR, stále mám v dodávkách sudy s označením STIHL 1:50! Nové označení je snad na litrovém balení, nevím, neberu ho!

O oleji jsme diskutovali déle než jen včera, ale to není podstatné. Podstatné je, že oba jsme měli pravdu a žádný jsme nemínili ze své ustoupit. O žádných sprškách urážek nevím, jen reaguji na formu diskuze protistrany. Pokud mi někdo napíše, že faktura je dle něho bloček z pokladny garážové prodejny, jsem alergický! Neodpovídá na mé otázky a stále se snaží dokázat, že on má pravdu. Nejsem zvyklí na způsob argumentace, který popsal výstižně J.S., když mne upozorňoval na vaše vedení diskuze.

K otázce v odděleném příspěvku (vaše specialita aby oponent přehlédl další podrobnosti), souhlasím s vámi pokud se týká délky vzdělání těchto lidí. Namítnu však jinou věc. Kdo myslíte, že výzkumy platí? Kdo myslíte, že výzkumy zadává? Napadl jste J.S., že nebere ani vyjádření Dolmaru a co by měl brát? Dolmaři řekli, že přípravek netestovali!! Už z vašeho vyjádření se o učňovsky vzdělaném servisákovi je jasně vidět vaše pohrdání kýmkoli jiným, než sebou a vašimi přáteli. V praxi jsem se sešel několikrát s lidmi, kteří, ač "pouze" vyučeni, dali "školu" vysokoškolákům a to takovou, že museli veřejně uznat svůj omyl! Vážený pane, já jsem ještě z generace, která občas měla v osobních papírech napsáno " vyšší vzdělání NEŽÁDOUCÍ", víme? a teoretické znalosti ještě neznamenají to co praktické zkušenosti. Dříve také osvícení tvrdili, že země je placka! A jaké měli znalosti a možnosti studií.

Buny, toto je má poslední reakce na vaše tlachy, souhlasím s J.S. a více vás nebudu urážet! Reagovat nemusíte, vím, že jsem vás opět urazil. Pravdou.

Radek

host - 176.32 (?), 1.9.2008 17:56

s tymi vysokoskolsky vzdelanymi ludmi som chcel povedat asi to, ze maju nepomerne vyssie teoreticke vedomosti v oblasti chemie ako ma ucnovsky vzdelany automechanik v servise, ze maju nepomerne lepsie vybavenie, podmienky na svoju pracu ako aj pristup k informaciam, najnovsim poznatkom ako ma pracovnik servisu, ze ked desiatky rokov stravia na vysokej skole, pracuju v oblasti vyskumu, vyvoja resp. pracuju v ustave paliv a maziv teda maju nepomerne a neporovnatelne lepsie skusenosti, prakticke, teoreticky ako nejaky servisak, ktory pozrie na olej, ktory nie je znecisteny a povie, ze ten je dobry...

vam to vsak vysvetlovat nebudem, lebo zjavne to nepochopite a budete tu davat svoje extremne a nemiestne priklady, ale beriem, je to vas styl komunikacia, respektujem to...

host - 45.194 (?), 1.9.2008 18:14
Říká se, že když někdo začne postrádat argumenty, začne používat urážky. Urážet by se nemělo a za urážku lze považovat když někdo někomu napíše že odpovídá jako tříleté dítě. Nedal bych do motoru něco jiného, než doporučuje výrobce. S panem JS nesouhlasím co se týče dodatečných přípravků a jeho obrana se asi nezmění, ale rozhodně ho nebudu urážet, protože je to jeho názor. Pan JS promine že jsem ho uvedl jako příklad.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Péče o jezírko na chtě4.7.2025
Péče o jezírko na chtě3.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?22.6.2025
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz