Dolmar a Metaltec

host - 176.32 (?)
1.9.2008 22:04

nie pan J.S. neodpovedali ste mi na otazku, resp. pisali ste o inom... vyjadrili ste sa, ze vase vyroky na moju osobu (patri na psychiatriu, utiekol zo psychiatrie) boli ako dosledok toho, ze som vas oznacil za predajcu a cloveka, ktory si tu robi reklamu... teda vas prosim, v ktorom prispevku to bolo, lebo ja som si isty, ze som nieco podobne na vasu adresu nenapisal, len som vam polozil otazku, ci nie ste predajca, niekto z vasej rodiny alebo kamarat. to nebolo tvrdenie, ani krive obvinenie (pretoze nemal som ziadne dokazy a ani nemam), tiez som vam vysvetlil preco tak uvazujem ako uvazujem... tym to povazujem za skoncene, som zvedavy ako dlho vydrzite bez toho, aby ste si niekde neotvoril usta na mna na diskusii...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 2.9.2008 23:13

Díky za upozornění, za pár týdnů se mi to bude hodit, čekáme prvního vnuka :-)

R.

host - 176.32 (?), 1.9.2008 23:26

pan Radek prosiiiiim, nechajte to tak...

a ked ste chceli napisat bugs bunny, tak bax sa to nepise, ale bugs... ale verim, ze ste mysleli ineho animovaneho zajacika, nie toho, ktoreho pozna cely svet :)

S pozdravom Bugs Bunny pre Radka Bax Buny :) pekny vecer

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 1.9.2008 19:24

Tak, abychom si to ujasnili. Já jsem nebyl ten, kdo někoho první nejprve o něco požádal, ale pak obviňoval, že když o tom to, či ono ví, že je prodejce, nebo kdoví co a provádí zde reklamu toho, o čem píše. Když jsem Vám to několikrát vysvětlil a Vy jste to pořád dokola kopíroval, tak se ohodnoťte tedy sám. Mě to připadalo, že to není blbost, ale nemoc. K tomu, co uvedl p. 45.194  - nemáte se za co omlouvat. Mě nejde o to, abych zde slyšel, kolik už lidí nějaký přípravek používá, já jsem od začátku popisoval vlastní zkušenosti s daným přípravkem. Je to rozhodně jednodušší a férovější napsat, že se mnou nesouhlasíte, a já to respektuji, je to Váš názor na věc. Ovšem taky se ale nesnižujete k nějakým neověřeným soudům a ztotožněním se s nějakým výrokem, který může být hodnocen stejně věrohodně, jako moje výsledky. Proto nemám vůči takovému diskuznímu příspěvku vůbec nic. 

host - 176.32 (?), 1.9.2008 20:09

pan J.S. aby sme si to ujasnili, mozte mi skopirovat a spliechnut do huby prispevok, kde som pisal, ze J.S. je predajca? nebolo to nahodou tak, ze som sa pytal ci niekto z rodiny alebo vas dobry kamarat nie je predajca? pokial viem, tak som sa pytal, nikdy by som si nedovolil niekoho obvinit, ked nemam v rukach dokazy... dokonca som vam aj napisal, ze moja otazka vychadza z poznania, ze podobne ako tu ste na inej diskusii vystupovali ako spokojny uzivatel isteho vyrobku a pri tom ste boli zainteresovany na predaji (co ste aj sam potvrdil na diskusii o pocte kusoch, ktore ste predali)

viete logika hovori: vystupuje na diskusii - neda na vyrobok ani znacku dopustit - je ochotny vyrobok aj predviest - zanechava na diskusii svoje cislo, aby poradil... uprimne, co vas by malo napadnut? a aj napriek tomu, som vas neobvinil, len som sa spytal, to je rozdiel

a tiez si pamatam (skutocne temy mam dost dobre preluskane), ked niekto napisal na vasu adresu, nieco v tom zmysle ako vas to ucili na skoleni Dolmar... a ja mozem vyslovit nazor, ze vy ste na ziadnom skoleni nebol, styl akym sa prezentujete nesie 90% znakov predajcu (myslim slovnik, stylizacia viet pri odporucani vyrobku), ale je tam jedna zasadna chyba, ktoru robite a skutocne dobry predajca so skolenim by ju nerobil... teda viem, ze predajca nie ste ani skolenie nemate ziadne...

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 1.9.2008 21:17

Opět klasický příklad. Psal Vám to i Gl, nebo v souvislosti s Vámi. Tak jsem to nevysvětlil, ale nebudu to kopírovat, Vy si tam přidáte to, co si domyslíte a potom to upravené a zkreslené napíšete. To číslo jsem sem dal, neboť jsem měl komplikovaný přístup na internet, a prostě bylo jednodušší poradit tak. V té době jsem psal správci, jestli není možnost nějakého upozorňování na příspěvky z oblasti malé mechanizace. Bylo mi odpovězeno, že se na něčem podobném pracuje. Potom jsme již přístup měli v pohodě, tak jsem to již neřešil. Přesto upřednostňuji tento způsob, neboť e-mail i tel. je informace pouze pro daného tazatele. Žádná z popisovaných zkušeností s výrobky nebyla od r. 1995 a není pro mě výdělečná,  ale opět jste to musel zkusit. Taktéž s Vámi končím. Nemůžete mi vytknout, že jsem Vám na dotazy neopověděl a myslím si, že málokdo by měl takovou trpělivost, ale tím jste si vybral poslední dávky mé chuti a ochoty Vám odpovídat. Hodně zdaru a opatrně s pilou, ta dává i bere.

host - 176.32 (?), 1.9.2008 22:04

nie pan J.S. neodpovedali ste mi na otazku, resp. pisali ste o inom... vyjadrili ste sa, ze vase vyroky na moju osobu (patri na psychiatriu, utiekol zo psychiatrie) boli ako dosledok toho, ze som vas oznacil za predajcu a cloveka, ktory si tu robi reklamu... teda vas prosim, v ktorom prispevku to bolo, lebo ja som si isty, ze som nieco podobne na vasu adresu nenapisal, len som vam polozil otazku, ci nie ste predajca, niekto z vasej rodiny alebo kamarat. to nebolo tvrdenie, ani krive obvinenie (pretoze nemal som ziadne dokazy a ani nemam), tiez som vam vysvetlil preco tak uvazujem ako uvazujem... tym to povazujem za skoncene, som zvedavy ako dlho vydrzite bez toho, aby ste si niekde neotvoril usta na mna na diskusii...

host - 112.250 (?), 1.9.2008 23:40
pánové já Vám to shrnu :-D J.S. používá metaltec protože mu věří (a nikdo mu to nevymluví), xxx.xxx.176.32 nepoužívá metaltec protože mu nevěří (a nikdo mu to nevymluví), a to ostatní už s tématem ale vůbec nesouvisí. H.

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 3.9.2008 8:28

Já tomu věřím po zkušenostech, to je trochu někde jinde. 

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Pila8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz