|
rostliny do stínu, 20.8.2008 moc děkuji za reakce. já se trochu bojím těch rododendronů a hortenzií. mám strach že by mohli vymrznout. snad by mohli přežít pokud je na zimu zakryji. ještě jednou děkuji. Jana |
 |
roubování smrčku, 19.8.2008 děkuji za odpověď pane Karle. myslela jsem si že to bude jednodušší.. chtěla jsem ten chudák smrček na něco použít protože se mi zdá škoda ho jen tak vyhodit.. Jana |
 |
|
 |
roubování smrčku, 19.8.2008 Dobrý den, mám dotaz. Před rokem jsme si z lesa přinesli smrček který velmi špatně roste. Je možné na něj naroubovat např. řízek ze smrku stříbrného? průměr kmínku je asi 1,5 cm. Děkuji za odpověď |
 |
rostliny do stínu, 19.8.2008 chtěla bych se zeptat jaké jsou vhodné rostliny na severní stranu za dům. znamená to, že by byly v zimě zastíněné domem a v mrazu. jsou vhodné jehličnany nebo by mohla "přežít" i nějaká květinka? děkuji za radu Jana |
 |
gingko - usychání, 12.8.2008 moc děkuji za radu, dnes to vyzkouším. nevíte náhodou čím by to mohlo být? začal krásně přirůstat a najednou uschl zároveň jsme koupili dalších asi 10 různých stromků a keřů a všem se daří dobře.. |
 |
Ruj vlasatá, 11.8.2008 tak to je v háji. v sobotu jsem koupila ruj s červenými listy. taktéž bez popisky. jsem zvědavá jak to s ní dopadne... má asi 30 cm, za kolik let by mohla začít kvést? |
 |
gingko - usychání, 11.8.2008 dobrý den, potřebuji poradit ohledně pěstování gingka.
v květnu jsem koupila gingko v květináči a zasadila na zahradu. Vypadalo to že se ujal protože začal růst a tvořily se nové listy. pak najednou jako když utne mu uschly všechny lístky a... celý příspěvek > |
 |
Nevíte, co je to za kytku?, 13.8.2007 Četla jsem v časopise Naše krásná zahrada že ličidlo je jedovaté!!! |
 |