|
Prosím o název této rostliny, 27.11.2008 Tuto rostlinu jsme měli v práci.Párkrát kvetla a vůně byla sladká omamná, že se nedala vydržet.Voněla i přes zavřené dveře.Pak moc vyrostla a tak jsem jí nařízkovala a vpohodě zakořenila.A zbytek kytky znova obrazil.Z názvu si pamatuji jen že to bylo... celý příspěvek > |
 |
Urychlení hnití jablek, 14.11.2008 Fotky máte moc pěkné.Teď jsem zjistila že je i malý strakapoud.Viděla jsem ho u nás na ořechu.A vůbec se nebál.Jana |
 |
|
 |
uprava plastoveho truhliku, 14.11.2008 To vypadá dobře! A natřela jste ten truhlík jak je v návodu?Taky by mě zajímalo jestli to už někdo zkoušel.A jestli když se s truhlíkem klepne tak malta nespadne.Jana |
 |
jak přezimovat kalu?, 11.11.2008 Tak děkuji za odpověď a půjde do lednice.Jinak ostatní hlízy zimuji v hoblinách a ve sklepě.Ale s touto nemám zkušenost.Jana |
 |
jak přezimovat kalu?, 11.11.2008 To se ptáte jak přezimovat? Když se vám tak rozrostla tak spíš poraďte nám kde ji zimujete.Jana |
 |
jak přezimovat kalu?, 11.11.2008 Danielo, nesplesniví ta hlíza v ledničce?Děkuji za odpověd Jana. |
 |
Prosím o radu s hortenzií, 11.11.2008 Kyselostí půdy.Jana |
 |
jak přezimovat kalu?, 11.11.2008  Tak jsem dostala taky hlízy a hledala tady, co s nima.Už se těším až pokvetou.Připojuji foto.Jana |
 |
Neznáte?, 6.11.2008 Mám ji zatím ve vodě na okně ale smutnicím jaksi nevadí. Možná až se rozroste. Jana |
 |
Neznáte?, 6.11.2008 Tak jsem to očenichala a opravdu"voní".A květ je zatím maličký a vypadá jako klásek.Tak to bude ten plectranthus.Děkuji Jana |
 |
|
 |
Chryzanténa, 4.11.2008 Kdy je vhodná doba k řízkování?A jak na to?Děkuji jana |
 |
Co to vlastně vyrábím, kompost?, 3.11.2008 K tomu jak píšete že se do kompostu pustil váš pes, tak náš taky kompost rád navšťevuje a rád vybírá a následně roztahuje po zahradě.Nejraději má tu část co mu voní jako kyselé zelí.Asi zapařená tráva ze sekačky.Jana |
 |
neplodící ořešák, 3.11.2008 Zdravím.My taky ořechy každoročně klátíme a každý rok je jich dost.Letos 7 pytlů.A strom je starý asi 25 let. |
 |
Chryzanténa, 3.11.2008 Tak já zaštipovala jen jednou.Mám nové v květináči-krásně žluté a plnokvěté tak budu příští rok zaštipovat a zaštipovat.A snad se to podaří.Děkuji Jana |
 |
Chryzanténa, 3.11.2008 Dobrý den.Zajímalo by mě jak zahradníci docílí toho že hrnkované (dušičkové)chryzantény mají nízké a krásně košaté.Několik jsem si jich vloni zasadila na záhon a vyrostly mi z nich vysoké nevzhledné košťata.Sice kvetou, ale nejsou pěkné.Děkuji Jana |
 |