Příspěvky uživatele - 44.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
kdo poradí?, 9.8.2008
Přesadíte a už se jí nezbavíte.Má sestra používala i Roundap a výsledek žádný.Vypadá pěkně ale je to opravdu velmi invazní strom.
krtek nebo hraboš, 9.8.2008
Máte pravdu Danielo.Na kompostu mi nadskakovala hlína a když jsem vzala lopatku tak to bylo pryč. Jana
krtek nebo hraboš, 9.8.2008
Pokud jsou hromádky propojené je to hraboš.Jana
Grilování na žulové desce, 9.8.2008
Zdravím.Nebylo by foto?
liliochvostec, 5.8.2008
Dobrý den.Nevíte někdo kdy se má vyrýt hlíza abych ji mohla přesadit?Děkuji za každou odpověď.
Rajčata - recepty, 5.8.2008
Já si dělám protlak.Nakrájená rajčata chvilku podusím(bez tuku, soli) a pak propasíruju.Protlak plním do malých skleniček a zavařuji.Letos jsem dostala tyčový mixer tak zkusím nepasírovat ale celou směs rozmixovat.Zdravím Jana
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 2.8.2008
Moc hezké.Mi se nějak petunky nedaří pěstovat.Nevím jestli je to tím že máme terasu na plném slunci až do odpoledních hodin.
Mám taky koťata, 29.7.2008
Naši psi každou kočku hned přeženou.Přitoulalo se k nám kotě a po dvou dnech kdy sedělo ustavičně na stromě jsem mu našla jinou paničku.
Mám taky koťata, 29.7.2008
Máte moc krásná koťata.Já mám kočky moc ráda ale nemůžu je mít protože manžel kočky nesnáší a navíc máme dva psy.A tak se občas pomazlím se sousedovic Mickou.
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 28.7.2008 Obsahuje fotku
Zdravím všechny pěstitele.Léto je v plném proudu a určitě už se máte čím pochlubit.Tak sem s nima.j Jana
Co to je za stromek?, 21.7.2008
já bych typla že je to fíkovník.
řízkování rybízu bylinnými řízky , 18.7.2008
Na jaře.Ustřihněte nový výhon a tři očka do země nebo do květináče.
Vždyzelená popínavka, 16.7.2008
dobrý den, hledám taktéž stálezelené popínavky a nalezla jsme tenhle moc krásný odkaz s přehlednou tabulkou a vysvětlivkami: http://web.quick.cz/sam.burian/pnouci/typy.html Zde se píše že stálezelené u nás jsou jen dvě: Břečťany a Lonicera Henryi... celý příspěvek >
Dvouletý kvas, 14.7.2008
Zdravím.My jsme vloni přidali taky dvouletý kvas, který nám zbyl k " čerstvému" a slivovice byla moc dobrá-jemná a krásné vonéla.Kdo ochutnal tak ji chválil.
kiwi?, 10.7.2008
Zdravím.My máme kiwi od poledne až do večera na slunci.Je staré 6 let a od loňska plodí.Vyžaduje v létě hodně vody.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika