|
kdo poradí?, 9.8.2008 Přesadíte a už se jí nezbavíte.Má sestra používala i Roundap a výsledek žádný.Vypadá pěkně ale je to opravdu velmi invazní strom. |
 |
krtek nebo hraboš, 9.8.2008 Máte pravdu Danielo.Na kompostu mi nadskakovala hlína a když jsem vzala lopatku tak to bylo pryč. Jana |
 |
|
 |
krtek nebo hraboš, 9.8.2008 Pokud jsou hromádky propojené je to hraboš.Jana |
 |
Grilování na žulové desce, 9.8.2008 Zdravím.Nebylo by foto? |
 |
liliochvostec, 5.8.2008 Dobrý den.Nevíte někdo kdy se má vyrýt hlíza abych ji mohla přesadit?Děkuji za každou odpověď. |
 |
Rajčata - recepty, 5.8.2008 Já si dělám protlak.Nakrájená rajčata chvilku podusím(bez tuku, soli) a pak propasíruju.Protlak plním do malých skleniček a zavařuji.Letos jsem dostala tyčový mixer tak zkusím nepasírovat ale celou směs rozmixovat.Zdravím Jana |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 2.8.2008 Moc hezké.Mi se nějak petunky nedaří pěstovat.Nevím jestli je to tím že máme terasu na plném slunci až do odpoledních hodin. |
 |
Mám taky koťata, 29.7.2008 Naši psi každou kočku hned přeženou.Přitoulalo se k nám kotě a po dvou dnech kdy sedělo ustavičně na stromě jsem mu našla jinou paničku. |
 |
Mám taky koťata, 29.7.2008 Máte moc krásná koťata.Já mám kočky moc ráda ale nemůžu je mít protože manžel kočky nesnáší a navíc máme dva psy.A tak se občas pomazlím se sousedovic Mickou. |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 28.7.2008  Zdravím všechny pěstitele.Léto je v plném proudu a určitě už se máte čím pochlubit.Tak sem s nima.j Jana |
 |
|
 |
Co to je za stromek?, 21.7.2008 já bych typla že je to fíkovník. |
 |
řízkování rybízu bylinnými řízky , 18.7.2008 Na jaře.Ustřihněte nový výhon a tři očka do země nebo do květináče. |
 |
Vždyzelená popínavka, 16.7.2008 dobrý den, hledám taktéž stálezelené popínavky a nalezla jsme tenhle moc krásný odkaz s přehlednou tabulkou a vysvětlivkami:
http://web.quick.cz/sam.burian/pnouci/typy.html
Zde se píše že stálezelené u nás jsou jen dvě:
Břečťany a Lonicera Henryi... celý příspěvek > |
 |
Dvouletý kvas, 14.7.2008 Zdravím.My jsme vloni přidali taky dvouletý kvas, který nám zbyl k " čerstvému" a slivovice byla moc dobrá-jemná a krásné vonéla.Kdo ochutnal tak ji chválil. |
 |
kiwi?, 10.7.2008 Zdravím.My máme kiwi od poledne až do večera na slunci.Je staré 6 let a od loňska plodí.Vyžaduje v létě hodně vody. |
 |