Příspěvky uživatele - 52.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskyna do 600m.n.m, 31.8.2025
Chápu vás, že když nemáte jinou příznivější volbu a máte elán, chcete to zkusit. Ale po 30 letech pěstování broskvoní jako hobby, bych takový krok nedoporučil nikomu. Broskvoně jsou prostě do teplých krajin a ani okrajové oblasti nejsou v takové... celý příspěvek >
Stále plodící maliny, 25.8.2025
Musí jít Miloši ale o remontantní odrúdu, která už v prvním roce od vyrašení výhonů začne na jejich horní třetině na konci léta kvést a plodit. Neremontantní odrúdy udělají v prvním roce jen olistěný prut bez květů.
Choroba podpnika, 25.8.2025
Netroufal jsem si posuzovat jako první, ale p.Lída má pravdu. Mohl to být nějaký patogen, který díky bradavičnatosti na podnoži nebo mechanickému poškození podnože a tzv.utopení stromku pŕi výsadbě (na snímku je vidět, že celá uhnilá část byla dříve... celý příspěvek >
Dotaz, 24.8.2025
Rád bych vám s objasněním pomohl a tak jsem vyhledal na internetu nějaké informace. Tato plochá broskev byla vyšlechtěna ve Śpanělsku a u odrůd, které nejsou vyšlechtěné v ĆR, bych vám doporučil před nákupem ověřit si, zda informace poskytované... celý příspěvek >
Stále plodící maliny, 23.8.2025
Nyní plodící část prutů malin, které narostly minulý rok a na kterých vám zrají plody, přes zimu do jara zaschne a na jaře se u země odstříhne a zlikviduje.. Dále když si pozorně prohlédnete celé pruty na 2. snímku, zjistíte, že kvetou a mají nezralé... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 23.8.2025 Obsahuje fotku
Další sezónu jsem využil řádek po raných bramborách, přihnojil ho cereritem a zasadil sem předem připravenou sadbu.Začátkem srpna už se sadba ujala, následně jsem všechny listy z obou stran postříkal slivovicí proti molici a pak přetáhl přes rostliny... celý příspěvek >
Dotaz, 23.8.2025
Tak to může být i jiná plochá broskev později plodící. Nebo taky ne. Plane Delicious má dozrávat 5 dní po Redhavenu, musíte ale počítat s posunutím sklizně v našich podmínkách, Redhaven letos spoustě pěstitelů kvůli chladnému konci července dozrával... celý příspěvek >
Počasí 2025, 22.8.2025 Obsahuje fotku
já zalil pořádně 18. a namulčoval. Pak mě rozdělala plotýnka a je konec. Včera jen 3,3mm a nemůžu po nikom z rodiny chtít, aby hodinu a půl stál s hadicí u padesáti plodících štíhlých vřeten. Děj se vůle boží!
Bratříčku, 22.8.2025
Ááále PP nic nezničil, je to dobrý člověk a nijak špatně nekomentoval, to právě vy těmihle komentáři celé to vlákno, které mělo být připomínkou výročí, ničíte a za každou cenu se panu PP snažíte nasadit psí hlavu. Dejte s tím už pokoj. 
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 21.8.2025
Mně to trochu připadá jako čerň, ale mohu se mýlit a chtělo by to ještě fotku stejných listů zespodu.
Bratříčku, 21.8.2025
Tak já nemám v úmyslu nikoho převědčovat, aby tuhle diskuzi opustil, ale nelíbí se mi poněkud agresivní způsob výměny názorů. Mám už rád klid a cením si klidné výměny názorů, která má smysl a točí se okolo zahrádkaření a sadaření. Co se týče výměny... celý příspěvek >
Bratříčku, 21.8.2025
234.xxx stále stejná rétorika a snaha ostatní urazit. To musí být nějaká neléčitelná choroba.
Bratříčku, 21.8.2025
Politika sem samozřejmě nepatří a ani tohle vlákno není o politice. Je jen připomínkou k nechvalně proslulému výročí. Celý tenhle server není o politice, ale je věnovaný zahradničení, sadaření, chalupaření a dalším hobby. O politice se diskutuje... celý příspěvek >
Bratříčku, 21.8.2025
Naprostý souhlas, politika sem nepatří. Pane SPCH, díky za trefnou připomínku dnešního výročí.
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 20.8.2025
Nevím, co to je, ale na vlnovníka to podle mě na těch fotkách nevypadá. Ale na počátku mě to napadlo, když dlouho nemůžete zjistit, čím jsou Vaše rajčata napadená. Vlnovníkem napadené rostliny začnou mít postupně stonky, řapíky a žebrování listů... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika