Bratříčku

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2403) - 52.103 (?)
21.8.2025 18:04

234.xxx stále stejná rétorika a snaha ostatní urazit. To musí být nějaká neléčitelná choroba.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 136.144 (?), 21.8.2025 18:32
Nějak nesleduju předvolební propagandu, nechal bych se tedy rád poučit, kdo má program pro zahrádkáře? Pak to sem bude patřit. Už před hodně dlouhou dobou jsem vyslovil názor, že zahrádkář se podílí na udržování krajiny tak jako ti kteří dostávají na to nemalá dotace. Záměrně nepíšu jako "všichni ti" protože někteří zahrádkáři to prostě dělají lepé a tu půdu opravdu obhospodařují jako řádní hospodáři (něco v tomhle smyslu bývá součástí různých pachtovních smluv). Takže ta půda nedegraduje, ale je zušlechtěna, plus přínos pro biodiverzitu, klima, zadržování vody v krajině, i kdyby jen do sudů, soběstačnost, uhlíkovou stopu, atd. Jednou jsem viděl, ale nevím jestli to nebyl podvrh (nezkoumal jsem to), leták s cenami farmářských produktů s trhů, která jedna strana organizovala. Nemusí všechno stát jako v Praze Na Náplavce, ale ty ceny, které tam byly udávaný byly podceny. Takže nevím jestli to byla pravda a nebo někoho lanařili, aby tam za tu almužnu prodával, něco jako předvolební guláš zdarma a pak mu to bylo doplaceno... Pokud by to tak bylo a je to jen spekulace, pěkné křivení trhu... Dlouho experimentuju se zástěnama, které v zahradě a sadu udrží teplo v době mrazu. Nyní se toho chytl nějaký výzkumák z Vysočiny a ty zástěny mají i funkci fotovoltaických panelů. Takže asi první vlaštovka, kterou by mohl zahrádkář využít, o které vím. Ovšem když vidím, kolik oprav měli příbuzní u panelů na střeše baráku, tohle bych si na zahradu nedal. Protože by ta porucha zákonitě přišla v době, kdy by bylo nutné vytápět skleník a nebo akumulovat pro noční rozhánění mrazu například ventilátory. A k dnešnímu výročí, viděl jsem kousek z kladení věncu a to mi stačilo...

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2403) - 52.103 (?), 21.8.2025 17:40

Naprostý souhlas, politika sem nepatří. Pane SPCH, díky za trefnou připomínku dnešního výročí.

host - 91.196 (?), 21.8.2025 18:15

Já jen chtěl obrazně, vlastně opisně položit kytičkuheart. Že byly např. zahrádky pro mnohé útočištěm před obtížemi života v dobách dřívějších a-mohu-li soudit sám za sebe i dnes, je snad Pravdacool. I pro naštvané: Toto téma jsem cíleně založil v sekci Různé, tady se objevují i taková, která jsou psaná cizím jazykem i typem písma, asi i reklamy na hazard, některé z nich jsem občas okomentoval, ale nevzpomínám si, že bych se při tom nějak čertilenlightened, SPCH.

host - 234.155 (?), 21.8.2025 13:18
Do háje jděte vy, "diamante" PP. Kde berete tu drzost pasovat se za moderátora diskuse? Nechte to na adminy, samozvanej cenzore! Předvedl jste tady toho už hodně... Raději zalezte a mlčte.

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10788) - 70.240 (?), 21.8.2025 14:20

Pane SPCH, budete tak hodný a vysvětlíte čtenářům význam toho billboardu, který visí u zdejší nemocnice? Ten druhý člověk přece není žádný Hrnčíř. Je to obličej člověka, který hrozí evropským metropolím atomovým bombardováním a nedávno hrozil i samotnému Trumpovi tzv. "mrtvou rukou".
...Mrtvá ruka je ruská zbraň vyrobená Sovětským svazem za dob studené války. Jde o automatizovaný systém jaderné odvety, který je navržený tak, aby byl aktivován v případě, že by bylo zničeno sovětské, dnes ruské, velení nepřátelským jaderným útokem. Systém má následně sám automaticky odpálit jaderné rakety na předem určené cíle, a to hlavně v USA a v zemích NATO. Sověti systém uvedli do služby v roce 1985 a neexistuje žádná informace či potvrzení, že by byl odstaven. Hovoří se o něm jako o systému, který je v pohotovostním režimu. Západ o této zbrani dlouho nevěděl a informace o ní se objevily až po rozpadu SSSR v 90. letech. Proto Medvěděv zvolil slovo „neexistující“. Často se o něm hovoří také jako o „systému soudného dne“.

host - 214.246 (?), 21.8.2025 14:55

Když sem někdo napíše o kasinu, tak SPCH skáče a čerti se. Teď tady skládá básničky. To nechápu. Ten z Pardubic sem vloží fotku kde je napsáno jak se kdo na té fotce jmenuje, tedy Hrnčíř a Okamura a vykládá o mrtvé ruce. Tak na vás bohužel plati někdo, kdo vás vymete. 

host - 91.196 (?), 21.8.2025 15:02

Sním, či bdím-štípněte mě někdo-aucheeky! Já se hlásím k prvnímu příspěvku tohoto vlákna, za ním si stojím, k němu se poutám-co se strhává dál, to už je mimo můj vliv.Ten obraz, tu plachtu u Vaší nemocnice jsem zahlédl až zde, já na něm vidím Okamuru a Hrnčíře-ten je zdáli na Brežněva podoben.Vůbec mně netěší, děsí a nakakává krutá pranice na více místech Světa. Ledaskde je schystána nejedna vykrmená raketa, mezi lidmi jsou agresoři, psychopati, kteří se dovedou procpat nahoru a odtamtud rozkazovat-tomu je třeba se silou jednoho stárnoucího chlapa postavit, zvednout zač.října pozadí a pokusit se vybrat takové zástupce, kteří důvěru snad nezklamoucool,SPCH.

host - 154.117 (?), 21.8.2025 15:02
Jenže na tom billboardu není Medveděv, ale skutečně vyretušovaný Jan Hrnčíř, lídr ve vašem kraji. Je to billboard, který SPD používá ve své kampani. Proto nebylo vůbec jasné, jak jste to vlastně myslel.

walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2403) - 52.103 (?), 21.8.2025 18:04

234.xxx stále stejná rétorika a snaha ostatní urazit. To musí být nějaká neléčitelná choroba.

Milan HP - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3274) - 208.138 (?), 21.8.2025 21:26

PP, já bych je poslal úplně jinam, do daleko smradlavějších končin. Jinak naprostý souhlas. Jsem tady na tomhle fóru, protože zahradničení je mé hobby. Do politiky kecám jinde!

Milan HP

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti28.8.2025
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Nestabilní pH v bazénu10.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025