Příspěvky uživatele - 136.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čačanská najbolja, 7:37
Pane Petře z Pardubic, přiznám se že už letos ovoce i hrozny i když je někde narváno moc nejím... Takže letos moc degustačních zkušeností nemám, ono u nás něco divného líta v povětří, nevíte co poprší... Asi se mi podařilo vyšlechtit švestičky z... celý příspěvek >
Kanadské borůvky - pěstování, 27.8.2025
U nás v obecním švestkovém sadu roky jeden pěstitel pásl ovce, bohužel kmeny nebyly zabezpečeny, takže si to dodážete představit, ale chtěl jsem říct to, že na stromech puchrovitost jako vyšitá a na tu se vápní taky. Puchrovitost jsem neměl ani... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 27.8.2025
Rubinolu kromě sršní a spol vyžírají velmi rády i sýkorky. Přítelkyně chce taky pořád ty pozdní meruňky, já jí říkám, co budeme dělat s rynglema. Osobně jsem rád, i když se na stromě ještě nějaká zapomenutá najde, že sezona meruní už je zakončena.... celý příspěvek >
Kanadské borůvky - pěstování, 27.8.2025
A zapustíte ty kalfasy do země a nebo je necháte nahoře? Mám to jen z doslechu a nevím přesně jaké odrůdy pěstují, a prý k tomu stačí starý odležený ovčí hnůj. Ono statková hnojiva jsou vlastně okyselující. Ohromný úspěch bohatě plodících keřů a... celý příspěvek >
Vylepšení a nové funkce pro vás, 27.8.2025
Lidé zde volají po tom žít normální život, k tomu sice hádky patří, ale co zde třeba udělat seznamku pro zahrádkáře?
Bratříčku, 27.8.2025
Tak já třeba zahrádkářské forum navštěvuju, protože předpokládámk že jsou zde lidé, kteří normální život žijí. Asi těžko sem bude někdo dávat fotky a psát o tom jak něco pěstuje a jaké má zkušenosti, kdyby nežil v reálném světě, jinak by to byl... celý příspěvek >
Čačanská najbolja, 27.8.2025
Najbolja je určena pro zamrazování, při rozmražení drží konzistenci. Cukernatost srovnatelná s lépoticí. Lépotice má o něco více kyselin. Na konzrervaci jsou vhodnější odrůdy z menšíma kyselinama. Kdo někdy zkoušel dělat povidla i z přezrálé hanity,... celý příspěvek >
Bratříčku, 27.8.2025
To je zase vzrůšo... Pokud mohu porovnat dění na foru před mnoha lety a v posledních letech. Tak mám mnohdy dojem, že poslední dobou zde v určitých případech nekomunikuju s lidmi, ale s umělou inteligencí.
Určení staré odrůdy, 25.8.2025
Našel jsem i pdf a nemůžu sice otevřít jako wikipedii, ale ten bod varu kyseliny jablečné je snad u každého zdroje jiný...
Ještě ohledně té kyselosti, zaznamenal jsem zde na foru názory, že kvas z hanity ne jen s duranciemi a na druhou stranu hanita sama v pohodě, některé kvasy se dokyselují. Bod varu kyseliny jablečné by měl být 130 C. To je jedna věc, ale zajímalo by... celý příspěvek >
Bratříčku, 25.8.2025
Ty o kterých píšu se chodí řezat do toho Temnýho Elfa a umí to tak dobře, že musí vědět předem, který písmenko na klávesnici zmáčknete, aby byli stavu vůbec něco uhrát... To asi vypovída za vše... A ještě budou mít tu drzost chodit spamovat diskuse... celý příspěvek >
Bratříčku, 25.8.2025
I když vlastně kromě něj by tu mohla dělat flame i jistá jihočeška od koní... Fakt ten rukopis je k nepřehlédnutí...
Bratříčku, 25.8.2025
Vyjádřím se do tohoto vlákna, ale mimo téma, takže nic neporuším. Nehraje někdo z vás náhodou online hru Temný Elf? Klidně i v minulosti, stejný bor.el tam byl a ještě někdy je na veřejných forech k vidění... A nějakej příPražák tu zuby necení?
Konec šlechtěných švestek na Valašsku?, 25.8.2025
Stanley mám jen pár kusů, pořizoval jsem je kvůli opylení, ale ve dřevě rostou zdravě a podobné příznaky jako u višní nebo meruněk jsem nezaznamenal (moniliová spála). Třeba Jojo byl ze začátku problém mladé stromečky zapěstovat to je fakt, ale spolu... celý příspěvek >
Bylo by zajímavé konfrontovat údaje o cukernatosti z tabulky s dnešními různými přístroji nejen pro zahrádkáře na měření cukru ve švestkách a pološvestkách, některých hodně doporučovaných na pálení. Uteklo už hodně vody... Nemám s tím zkušenosti, ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika