Příspěvky uživatele - 213.87

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoně 2025, 16.7.2025 Obsahuje fotku
To měla být nektarinka Venus ze Spomyšle a nakonec je to záměna - tentokrát docela příjemná. Nějaká raná nektarinka. Zraje nakonci Springcrestu, asi je i o nějaký den pozdější než nejranější nektarinka Armking. Jsou výborné, i když s velkými... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 16.7.2025
Nechce se mi věřit, že Cegledi Orias jsou mdlé. Letos budou určitě lepší, když jich tam máš tolik. Ceglédskou, Segedínskou a ještě třetí co tam měli jsem vzal ze Spomyšle - na všech vyskočila hned šarka, to je prima. Loňská Kyjevská od nich byla... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 16.7.2025
Pěkný stromek Mičurine.  Podle slabé chlorozy na listech máte vápenatou půdu a podnož je broskvoň? 
Nejranější odrůdy slivoní, 16.7.2025
Sakra to jsou poklady.   A že jsou tak rané, to abych se podíval, jestli mi tam aspoň nějaký plod te tvé Eliášovy obaleči nechali. 
Broskvoně 2025, 16.7.2025
Včely vědí co je dobré.  ta dužina vypadá taky skvělě zářivě šťavnatě.  Po Springcrestech tu teď nic nemám, jen 2 plody FM3 na novém stromu,  až Sunhaveny za pár dní snad. A jedna nová odrůda v květináči mi teď zraje,... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 16.7.2025 Obsahuje fotku
Máš je Pětře vybarvené pěkně, ani ty nejvíc osluněné plody Big red nebyly více red, a velikost taky žádné big, ale letos byly konečně výborné, padají teď poslední. Po včerejších bouřkách začaly padat Vanillacot i ze stromu, v květináči urychlené... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 15.7.2025
 Sugar time =,,cukrový čas"... tak možná ani moc kyselinek mít nemá. Přeplození snižuje chuťovou kvalitu asi u všech odrůd broskví, možná ty starodávné malé vinohradnické typy nikdo neprobíral a byly výborné, ale to bude asi výjimka. 
Nejranější odrůdy slivoní, 15.7.2025 Obsahuje fotku
Dozrála a už padají měkké plody Juna. Oproti Ruth Gesterer je tedy o trochu pozdější asi 3-5 dní. Juna je o dost menší a aromatičtější s takovou voňavkovou chutí, taky dobrá  Šarka je jen slabě na listech RG, Juna přiroubovaná hned vedle... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 14.7.2025
U mě ty Rougecoty teprve začínají změkávat, nejsou tak tmavé, ještě počkám.  Krymsky Medunec jen jeden plod jsem měl, úplně měkký, špičkový, ještě lepší jako Monastyrsky - i ten je letos výborný... Ještě tam mám ten Krymsky Amur, ten vypadá... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 14.7.2025 Obsahuje fotku
Skvělé pane Walter, Springcresty vydržely  Dneska jsem obral poslední Springcresty už přezrálé. A druhý plod z očkovance Amsdenovy bělomasky byl taky už úplně přezrálý, sladký.  Armkingy jsou měkké, jdou na ně včely, chuťově letos... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy slivoní, 14.7.2025
Jo kryjí se ty slivky letos s meruňkama, broskvema. Ale i ta Ruth mi chutná, pecka pěkně odlučitelná, jsou dobré, pár plodů na chuť je to něco jiného . 
Meruňky 2025, 14.7.2025 Obsahuje fotku
Rougecot první měknoucí plody sladký 17Brix i kyselinky, ale jinak bez chuti fádní, možná je větev přeplozená, chybí i šťavnatost, to bude tím. Další co dozrály Blenheim, Monastyrsky, Krymsky Medunec výborné. Na tu Blenheim jde hodně hmyz. Na... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy slivoní, 13.7.2025 Obsahuje fotku
Padají už taky zralé měkké Ruth Gesteter. Jdou dobré, mírně sladké, příjemné dobré, a docela velké. Šarka se nijak neprojevila. Juna je menší a ještě nepadá, takže zraje asi později.
Meruňky 2025, 13.7.2025 Obsahuje fotku
Pěkná násada plodů Petře, tak to letos bude po letech i na pálení  V těch madarských mám trochu zmatek, myslel jsem že Hungarian Best a C235 jsou odlišné odrůdy, že pod názvem,,Maďarská" u prodejců stromků jde právě o C235, tak co to... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 12.7.2025
Skvělé Petře, ta Maďarská nejlepší jsem myslel že to bude jen další podobná Maďarské (C235), takže je jiná  Na pár plodů Orangered jsem narazil, co byly chuťově úplně suprovní - sladké s neobvyklými ovocnými tóny. Je to možné, že dokáže... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika