Příspěvky uživatele - 136.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení staré odrůdy, 25.8.2025
Našel jsem i pdf a nemůžu sice otevřít jako wikipedii, ale ten bod varu kyseliny jablečné je snad u každého zdroje jiný...
Ještě ohledně té kyselosti, zaznamenal jsem zde na foru názory, že kvas z hanity ne jen s duranciemi a na druhou stranu hanita sama v pohodě, některé kvasy se dokyselují. Bod varu kyseliny jablečné by měl být 130 C. To je jedna věc, ale zajímalo by... celý příspěvek >
Bratříčku, 25.8.2025
Ty o kterých píšu se chodí řezat do toho Temnýho Elfa a umí to tak dobře, že musí vědět předem, který písmenko na klávesnici zmáčknete, aby byli stavu vůbec něco uhrát... To asi vypovída za vše... A ještě budou mít tu drzost chodit spamovat diskuse... celý příspěvek >
Bratříčku, 25.8.2025
I když vlastně kromě něj by tu mohla dělat flame i jistá jihočeška od koní... Fakt ten rukopis je k nepřehlédnutí...
Bratříčku, 25.8.2025
Vyjádřím se do tohoto vlákna, ale mimo téma, takže nic neporuším. Nehraje někdo z vás náhodou online hru Temný Elf? Klidně i v minulosti, stejný bor.el tam byl a ještě někdy je na veřejných forech k vidění... A nějakej příPražák tu zuby necení?
Konec šlechtěných švestek na Valašsku?, 25.8.2025
Stanley mám jen pár kusů, pořizoval jsem je kvůli opylení, ale ve dřevě rostou zdravě a podobné příznaky jako u višní nebo meruněk jsem nezaznamenal (moniliová spála). Třeba Jojo byl ze začátku problém mladé stromečky zapěstovat to je fakt, ale spolu... celý příspěvek >
Bylo by zajímavé konfrontovat údaje o cukernatosti z tabulky s dnešními různými přístroji nejen pro zahrádkáře na měření cukru ve švestkách a pološvestkách, některých hodně doporučovaných na pálení. Uteklo už hodně vody... Nemám s tím zkušenosti, ale... celý příspěvek >
Nekupujte nic od slepicar.cz, 23.8.2025
K nám těch různých prodejců drůbeže jezdilo jednu bobu celkem dost. Pokud se týká slepic, nikdy jsme si je neobjednávali předem. Člověk přišel podíval se na hřebínky a opeření. Většinou jsme brali 4 slepice. Dost dlouho se nestalo, že by došlo k... celý příspěvek >
Bratříčku, 23.8.2025
Před okamžikem v přímém přenosu na čt 24 mluvili o tom nejdůležitějším zakopaném psovi?- psu? (nemám ani dostatečnou znalost rodného jazyka po stránce gramatiky, abych mohl někde přednášet.) A to je ten, že dokud se bude všechno řešit jako obchod,... celý příspěvek >
Bratříčku, 23.8.2025
Pokud mohu mluvit za sebe, takové věci se nikde na univerzitě přednášet nemají. Buť je vidíte a nebo je vidíte jinak. Ono i vkusně sestavená časová osa může být politickým názorem a ten by si měl každý student vytvořit sám. Ne aby mu nějací staří... celý příspěvek >
Bratříčku, 23.8.2025
Kolik vody uteklo a Rus si zase dělá co chce, USA (si teda taky dělá co chce) vydělává na zbraních a Pobaltské státy budují pro jistotu obranné linie proti vpádu z východu... A v Moldavii je taky horko... Do konfliktu na Ukrajině je zavlečen celý... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 23.8.2025
Pár kusů paprik ve skleníku s rajčatama je ubohých. Na rozdíl od rajčat nesnášejí zastínění, aby nebyly moc vysoké teploty a taky jsou oproti rajčatům mnohem náročnější na hnojení.
Paprika Rodrigo, 23.8.2025
Pěkné, já nevím jakou odrůdu pěstuju, stejně už je podruhé z vlastního osiva a začíná letos divočit. Rostou hodnědo do výšky a jsou jasně vidět rozdíly v plodech. Vetvičky se ale nelámou, pořád si drží vlastnost původní odrůdy, plody jsou semknuté ke... celý příspěvek >
Počasí 2025, 23.8.2025
Dnes ve skleníku v noci pouze 8,3 C, pěstování brzo přejde do zimní fáze, provedl jsem přihnojení, okopávku a zálivku. Takový zvrat v teplotách, doufám že 30 venkovních paprik z pozdního výsevu stihne do konce září dozrát. Bude jen jedna sklizeň, z... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 22.8.2025
Koupil jsem si Magnicur Quick do révy, pak jsem si to rozmyslel (už mám vymoštováno co jsem chtěl a v demižoně) a naplácal jsem s tím pár různých odrůd švestek z Německa, že je budu sušit na strosmech, až se jim prd.lky pěkně scvrknou. Hanita hnije... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika