Nekupujte nic od slepicar.cz
|
|
 |
 |
host - 136.144 (?) 23.8.2025 19:40
K nám těch různých prodejců drůbeže jezdilo jednu bobu celkem dost. Pokud se týká slepic, nikdy jsme si je neobjednávali předem. Člověk přišel podíval se na hřebínky a opeření. Většinou jsme brali 4 slepice. Dost dlouho se nestalo, že by došlo k okamžitému úhynu, ale jedna slepice vždycky mívala kratší životnost. Jednou jsme reklamovali a reklamace byla uznaná bez papírování... Někdy byla v klecích už i snesená vejce. To je dvousečné, na jednu stranu víte, že slepice ponesou, ale nevíte jak dlouho když přejdou do jiného prostředí s jiným krmením, ale granule nebo směs jsme jim také kupovali. Jde o to, že když se vám ty slepice roznesou až doma po delší době, snášejí pak pravidelně a i vejce klasické velikosti. Pokud nesou už mladé slepičky, vajíčka jsou malá a i když změnou neprestanou snášet, velikost vajec neodpovídá a pořád jsou takové malé, třeba i celou sezonu. To je ovšem problém výživy, že jim doma nedáte jen nějaké hodně výživné granule, ale spoléháte na pastvu, případně krmení řepou a drobnými brambory se šrotem, obilí a hlavně už je ničím neléčíte. Já mám takový přístup u všeho, že se nikam neregistruju, pokud možno nic neobjednávám předem a zdá se mi, že to vychází lépe, pokud to vezmu celkově a nejen u slepic.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 7.117 (?), 23.8.2025 17:39, zobrazeno: 99x
Má první zkušenost s nákupem u www.slepicar.cz. Přivezli mi ze čtyř slepic jednu se svěšeným křídlem (asi nějaké namožené při špatné manipulaci) a místo Sussex mi dovezli něco, co Sussex ani zdaleka nepořipomíná (nemá vysoko postavený ocas a ani typické zabarvení). Reklamaci mi neuznali, že jsem prý podepsal předávací protokol, kde bylo napsáno, že přebírám slepice v pořádku. Když jsem se jich ptal, jak si to jako představují, jak mám slepice zkontrolovat na silnici při předávce, že je mám nechat běhat po silnici, abych si je mohl pořádně prohlédnout, nebo jak??? Tak na to mi už neodpověděli a přestali úplně komunikovat. Jen podotknu, že jsem slepičáři navrhoval z toho důvodu jako řešení reklamace jinou cenu za tyto dvě slepice a to po 100 Kč a přeplatek by mě vrátily. Ale už na to nereagovali. To, že jsou www.slepicar.cz obyčejní šmejdi a že se nejedná jen o nějaké jednorázové pochybení je zřejmé z těch spousty lidí, kteří tu na slepičáře nadávají a také to, že se zde ozval jeden zákazník, který letos zřejmě ze stejné várky odebíral také slepice Kalimero Green, ale ve větším množství a psal, že jich několik mělo také svěšená křídla. Takže ti šmejdi to musí vědět, že mají slepice v takovém stavu, ale přesto jim není stydno je naložit a prodat zákazníkovi. Takže jsem se nakonec rozhodnul, že budu důrazně varovat před nákupem slepic u firmy www.slepicar.cz!!! Bacha, JSOU TO ŠMEJDI!
A zde je vyjádření AI Geminy na dotaz na recenze na www.slepicar.cz, což vypovídá ze vše:
Na internetu se objevují recenze a diskuze týkající se firmy Slepičář.cz, ve kterých se často opakují následující stížnosti:
Dlouhá doba dodání: Mnoho zákazníků si stěžuje, že dodací lhůty jsou delší, než firma uvádí na svých stránkách, a zboží často přijede s velkým zpožděním.
Špatná komunikace: Zákazníci popisují nedostatečnou nebo arogantní komunikaci ze strany firmy. Některé e-maily zůstávají bez odpovědi a telefonická podpora není vždy ochotná situaci řešit.
Nekvalita drůbeže a rostlin: Častým problémem je, že dodaná zvířata neodpovídají popisu na e-shopu. Někteří zákazníci obdrželi mladší, nemocnou nebo zbídačenou drůbež, která následně uhynula. Stejně tak se objevují stížnosti na kvalitu sazenic nebo stromků.
Nevyřízené reklamace: V souvislosti s nekvalitou zboží se zákazníci setkávají s obtížemi při řešení reklamací. Firma je podle nich neochotná a proces vracení peněz nebo výměny zboží se zbytečně protahuje.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 136.144 (?), 23.8.2025 19:40
K nám těch různých prodejců drůbeže jezdilo jednu bobu celkem dost. Pokud se týká slepic, nikdy jsme si je neobjednávali předem. Člověk přišel podíval se na hřebínky a opeření. Většinou jsme brali 4 slepice. Dost dlouho se nestalo, že by došlo k okamžitému úhynu, ale jedna slepice vždycky mívala kratší životnost. Jednou jsme reklamovali a reklamace byla uznaná bez papírování... Někdy byla v klecích už i snesená vejce. To je dvousečné, na jednu stranu víte, že slepice ponesou, ale nevíte jak dlouho když přejdou do jiného prostředí s jiným krmením, ale granule nebo směs jsme jim také kupovali. Jde o to, že když se vám ty slepice roznesou až doma po delší době, snášejí pak pravidelně a i vejce klasické velikosti. Pokud nesou už mladé slepičky, vajíčka jsou malá a i když změnou neprestanou snášet, velikost vajec neodpovídá a pořád jsou takové malé, třeba i celou sezonu. To je ovšem problém výživy, že jim doma nedáte jen nějaké hodně výživné granule, ale spoléháte na pastvu, případně krmení řepou a drobnými brambory se šrotem, obilí a hlavně už je ničím neléčíte. Já mám takový přístup u všeho, že se nikam neregistruju, pokud možno nic neobjednávám předem a zdá se mi, že to vychází lépe, pokud to vezmu celkově a nejen u slepic.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|