Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 19.5.2025
Může, pokud se v hnoji vyskytl nějaký zbytek herbicidu - nejspíš Round-upu. Máte stejný zdroj jako jiné roky? A také, jak je ten hnůj starý? Milan HP
Rajčata 2025, 19.5.2025
Dobrá, tak popořádku. Teplota půdy je důležitá pro zakořenění rostlin. Pokud je příliš nízká, nezakoření pořádně a příjem vody i živin není dostatečný. Souhlasíte? Kdykoliv jsem je dal do příliš nízké teploty, živořily. Nezahynuly, ale na dlouho se... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 19.5.2025
Miloši, ta netkanka je dar z nebes. Dneska jsem juknul na ty první čtyři. Znovu vyštípal. Vypadají, jako by byl červen. Tak jsem hned přikryl i ten včera vysazený neodolný vzorek. Konstrukci dělám tak, že zapíchnu do země bambusové klacky (bambus... celý příspěvek >
Stroj na plevel, 19.5.2025
Jasně. Něco mini by ale nebylo? Na mou zahradu nelze ani pořádně zajet autem. Ovládání pouze jedním člověkem, váha tak do 20 kilo. No jo, asi bych chtěl moc. Ale mám obavy, že velkopěstitel už ze mne nikdy nebude. Jedině v příštím životě. Milan
Rajčata 2025, 18.5.2025
Miloši, je tu jedna věc, kterou bych si přál: konečně teplé počasí. Dneska jsem vysadil poslední rajčata, tedy neodolný vzorek (Bejbino, Tastier a no name). Trochu jsem to odflák: žádná vyhřátá půda, žádná teplá voda, půda 13,6°C, voda o malinko... celý příspěvek >
Stroj na plevel, 18.5.2025
Na férovku: mne už zmáhá na zahradě skoro všechno. Tak to přemáhám, jak se dá. Až už to vůbec nepůjde, budu "mrtvola", byť třeba ještě trochu živá. Tu mašinku bych taky přivítal, ale v její existenci pro zahrádkáře nevěřím. Vezmu ty dva poslední... celý příspěvek >
Česnek z pravých semen, 18.5.2025
Díky za radu. Já to hodně naředím, dám dostatek výživy - dneska jsem zrovna dokončil rytí/vylepšování záhonu pro ten pór. No a chci ho dát tam, kde jsem před 5 lety měl ten nádherný česnek. Půda je tam hnusná, ale mne napadlo, že protože tam jsou v... celý příspěvek >
Stroj na plevel, 18.5.2025
Ale já nepsal, že by AI nezvládla rozpoznávání. Psal jsem o pochybnostech o možnostech mechanické části zařízení, protože to by vyžadovalo naprostou přesnost. Zvlášť u malých rostlinek, kdy jsou plevel a kulturní plodina i třeba propleteny kořínky, a... celý příspěvek >
Stroj na plevel, 17.5.2025
Tak já se tedy přiznám: já ten plevel řeším opravdu jen v kritických fázích. Tedy hlavně když jsou kulturní rostlinky ještě malé. Hodně pěstuju ze semínek a tam je to bezpodmínečně nutné. Jenže mám za to, že ani něco, řízené AI, tohle nedá.... celý příspěvek >
Česnek z pravých semen, 17.5.2025
Díky. Dneska mne z chalupy vyhnal déšť. Nebyl jen úplně symbolický, ale ta voda se dostane podle mého odhad tak do 5 cm max. Česnek zalévám, tak doufám, že tam vlhkost vydrží dýl. S tím česnekem je to fakt těžké: moc vody v jílovce je blbě a málo... celý příspěvek >
Co ale pak budu dělat já, či spíš manželka? Milan
Česnek z pravých semen, 17.5.2025
Gratuluju. A děkuju za poskytnuté rady, ten můj klasicky pěstovaný česnek stále vypadá okay. Tak teď už by mu to v tom předpovídaném suchu mohlo vydržet. Milan
Rajčata 2025, 12.5.2025
Kámošovi namrzly rajčata i pod přikrytím. A zrovna Mountai Magiky. Říkal, že ze čtvrtka na pátek (8/9.5.). Má zahradu v cca 300 mnm, ale trochu v ďolíku. Tak si přijede pro náhradní sazenice. Nejsou sice úplně na odpis, nejspíš obrazí, ale úroda bude... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 12.5.2025
Oprava: dnes jsem svůj rekord zopakoval. Ale vypadám podle toho. Milan
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika